Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Valleilaan Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Valleilaan Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.8 op basis van 14 recensies
Terug naar ons blog
Nieuws Valleilaanuitvaartzorg

Leusden neemt afscheid van een markante plaatsgenoot.

Gepubliceerd op:

De in Leusden bekende boer Hein Brouwer is begraven op zijn eigen erf in het dorp. Het was de laatste wens van de markante boer om van zijn erf zijn laatste rustplaats te maken, en dat is hem gelukt. Bij de uitvaart waren nabestaanden, zijn dieren en vrienden aanwezig om hem de laatste eer te bewijzen. “Het was een kleurrijk en gezellig persoon. Met een eigen mening en eigen overtuiging”, vertelt zijn vrouw Janine.

Uitvaartverzorger Reina Loots vond de rustplaats van de boer erg bijzonder. “Het is echt iets heel aparts en heel unieks in Nederland. Maar Hein was ook een aparte en unieke man.”

Hein Brouwer overleed krap een maand na zijn verjaardag, hij laat een vrouw en zoon Pip achter.

 

logo valleilaan