Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Valleilaan Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Valleilaan Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 36 recensies
Terug naar ons blog
Condoleance Register Heijmen Brouwer

Begraven op eigen terrein. Heel apart, heel uniek

Gepubliceerd op:

Heijmen ‘Hein’ Brouwer is op 76-jarige leeftijd overleden. En daarmee is een markant plaatsgenoot heengegaan. De zonderlinge keuterboer, zijn boerderij aan de Laapeerseweg is makkelijk te herkennen, ging volstrekt zijn eigen gang .

De in Leusden bekende boer Hein Brouwer is vandaag begraven bij zijn eigen boerderij in het dorp. Het was de laatste wens van de marcante boer om van zijn erf zijn laatste rustplaats te maken, en dat is hem gelukt. Bij de uitvaart waren enkele nabestaanden aanwezig om hem de laatste eer te bewijzen. “Het was een kleurrijk en gezellig persoon. Met een eigen mening en eigen overtuiging”, vertelt nabestaande Janine.

Uitvaartverzorger Reina Loots vond de rustplaats van de boer erg bijzonder. “Het is echt iets heel aparts en heel unieks in Nederland. Maar Hein was ook een aparte en unieke man.”