Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begraven Leusden

Begraven Leusden verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Begraven LeusdenEr is niets erger dan het overlijden van een naaste geliefde. Wij van Valleilaan Uitvaartzorg weten dit als geen ander. Echter is het erg belangrijk dat u een goed en gepast afscheid neemt van uw overleden dierbare. Een afscheid die bij hem of haar past, en de nabestaanden later een fijn gevoel geeft wanneer men eraan terugdenkt. Daarvoor bent u bij Valleilaan Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren uitvaartondernemer die u vindt in de omgeving van Leusden. Samen met ons team van gastdames, verzorgers, chauffeurs, dragers én uitvaartbegeleiders zorgen wij ervoor dat wij u goed kunnen begeleiden in een periode van emotie en verdriet. U krijgt één van onze uitvaartleiders toegewezen, wat uw vaste aanspreekpunt wordt. Wij staan altijd voor u klaar zolang u dit wenst, en u kunt dag en nacht ons contacteren voor uw vragen en wensen. Meer over het laten begraven van uw dierbare in Leusden leest u hieronder.

Laat het begraven en de afscheid van uw dierbare in Leusden verzorgd worden door Valleilaan Uitvaartzorg

Het is onze prioriteit om een afscheid te verzorgen zoals de overleden dierbare en de nabestaanden het voor ogen hadden. Daarom gaan wij met u in een uitgebreid gesprek om alle wensen voor de uitvaart met veel aandacht te bespreken. Ieder mens is uniek, en er is niets mooier dan een persoonlijk afscheid. Een afscheid het leven van uw dierbare reflecteert. Wij bieden u veel verschillende mogelijkheden aan die ervoor zorgen dat de uitvaart nóg persoonlijker en nóg mooier wordt. Denkt u hierbij aan het rouwvervoer of de decoratie van de begrafenis. Wij weten veel van de mogelijkheden en opties in onze omgeving, en helpen u hier graag bij verder. Meer over de mogelijkheden leest u op deze pagina. Wilt u ons vragen stellen, of iets anders? Doe dit via onze contact pagina of Facebook pagina.