Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Bep Houtveen – van der Geer

 24 januari 1922
Valleilaan Condoleance Foto
 16 februari 2021

We zullen je missen

 

10 reacties op “Bep Houtveen – van der Geer”

 1. Bert en Ria Niemeijer-houtveen schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder,schoonmoeder en oma.
  Veel sterkte voor de toekomende tijd.

 2. Everard en Truus Houtveen schreef:

  Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van tante Bep, jullie moeder, oma.
  Sterkte met dit gemis.

 3. Ans van der Geer schreef:

  Lieve allemaal,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden. Wat heeft ze een mooie leeftijd bereikt!
  Ik heb warme herinneringen aan Tante Bep ! Vele zondagen hebben wij met de hele familie van der Geer daar koffie gedronken en geborreld. Jarenlang werden we daar altijd gastvrij ontvangen door haar en Ome Bart. Tante Bep maakte altijd heerlijke soep en ik wilde elke zondag een bord soep eten, die kreeg ik natuurlijk dan ook altijd. Ik ben nog steeds dol op soep en dat is echt door haar gekomen. Ook oliebollen bakken daar was een feestje ! Lekker en gezellig. Een keer meegemaakt dat ze heel boos is geworden, brrrrrr dat ben ik niet vergeten haha ! In een jaloerse bui van mij (Annie had een prachtige nieuwe gele jurk aan) heb ik haar met jurk en al in de sloot geduwd, jaaaaaa echt heel erg van mij ! Nou dat heb ik geweten, haha. Zes zondagen lang mocht ik niet naar binnen en ik kreeg uiteraard ook geen soep…… Gelukkig werd ik daarna weer opgenomen in de huiselijke kring. Mijn ouders hebben heel veel steun aan haar gehad, ze stond altijd voor hen klaar.
  De vele herinneringen zijn dan ook talrijk, een mooi mens is heengegaan.
  Heel veel sterkte met het definitieve afscheid maandag. Ik zal in gedachten bij jullie zijn.
  Liefs Ans

 4. Pieter en Trientsje Dijkstra schreef:

  Lieve familie,
  Wat een schrik, ineens een rouwkaart in de bus. Jullie moeder en schoonmoeder was nog zo helder. De laatste keer rummikuppen was weer heel gezellig en wij zouden weer met ons tweeën langskomen. Wij zullen haar heel erg missen. Veel sterkte!

 5. Paul en René schreef:

  Lieve Henk en Ans en verdere familie,
  Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb Tante Bep nog gebeld met haar verjaardag en wat klonk ze krachtig en zo bij de tijd. Wat een schrik toen de kaart in de bus viel. We waren er stil van en dit hadden we niet verwacht. Ik heb mooie herinneringen aan haar en de vakanties.
  Heel veel sterkte.

 6. Els van der Geer schreef:

  Lieve familie,
  Gecondoleerd met het overlijden van Tante Bep. Wat een krachtige en lieve vrouw was ze. Ik koester warme herinneringen aan haar. Ze stond altijd voor je klaar. De vele zondagen dat we bij ome Bart en tante Bep op de koffie kwamen, op de Hamersveldseweg en later op de Landweg. Wat vond ik het oude huis altijd spannend en mysterieus! Liefdevol midden in de nacht opgevangen na het overlijden van Truus. Het kerstontbijt na de nachtmis. Oliebollen bakken op dat grote ijzeren fornuis, samen met Ans. Haar groene vingers, altijd bezig met de tuin en de prachtige kleurige planten en bloemen, die liefde voor groei en bloei heb ik denk ik van haar en pa meegekregen!
  Ik wens jullie allemaal heel veel kracht en sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
  Groet Els van der Geer en Richard van Blitterswijk

 7. Gerda en Henk Duinsbergen schreef:

  Lieve Allemaal,

  Wat een mooi afscheid hebben wij net meegemaakt van onze tante Bep. Ook wij koesteren de vele herinneringen aan de familie Houtveen- van der Geer. Zolang ik mij kan herinneren zijn jullie verbonden geweest met onze familie en wij hebben samen veel meegemaakt en dan gelukkig ook heel veel mooie momenten. De liefdevolle opvang na Truus en Jos en de vele etentjes die getrakteerd werden door Bep en Bart en Wim. De gezamenlijke verloving van Annie Hans Henk en ik zo gezellig! Pa die mooie ritjes naar de bloembollen deed met tante Bep wat genoot ze daarvan. Zo kan ik nog wel even doorgaan dus lieve tante Bep voor altijd in ons hart en rust zacht!
  Liefs,
  Henk en Gerda

 8. jos van os schreef:

  beste familie Houtveen,
  het is bijna niet te geloven dat jullie (over/groot)moeder Bep zo’n prachtleeftijd heeft bereikt; hopelijk heeft ze de laatste periode van haar leven niet (veel) hoeven lijden?
  dank dat jullie, na alle eerdere betrokkenheid die ik met / in de familie mocht delen, een rouwkaart stuurden; nu alle afscheid zo kleinschalig, op afstand leef ik mee en condoleer ik jullie allen…
  saamhorigheid, geloofskracht toegewenst geloof in het leven!
  hartelijk gegroet, jos van os (breukelen)

 9. Jaco en Jeanette Heemsbergen schreef:

  Gecondoleerd, wij wensen de familie sterkte toe met jullie verlies.

 10. HJM van Valkengoed schreef:

  Beste familie,
  Wat hebben we altijd genoten van het blije gezicht van mw. Houtveen op haar verjaardagen in ons zaaltje, veelal geregeld door Annie. Wij wensen jullie sterkte met het verlies van jullie (schoon-) moeder en oma.
  Hartelijke groeten,
  Bestuur en medewerkers De Til, Leusden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

.