Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Gré van der Laan – Wilming

 7 juli 1929
Condoleance mw vd Laan
 12 mei 2021

rouwkaart vd laan

Uitvaartcentrum Valleilaan

6 reacties op “Gré van der Laan – Wilming”

 1. Aannemersbedrijf Brouwer schreef:

  Een mooi mens, een vrolijke vrouw. Ze was een fijne trouwe klant van ons bedrijf, dat wordt zeer gewaardeerd. Nu we over haar praten, komen de grapjes die ze maakte bij ons naar boven. Een loodgieter met overgewicht (100kg) stelde zich voor; Hallo mevrouw ik ben Dick…..
  Mw. van der Laan; Ja dat zie ik! En zo kunnen we nog vele mooie anekdote opnoemen, ze was scherp, grappig en erg trouw. Wij wensen de familie veel sterkte met het grote verlies. Cor Brouwer, René Timmerman en alle medewerkers van Aannemersbedrijf Brouwer.

 2. Richard van den Brink schreef:

  meer dan 16 jaar heb ik het voorrecht gehad, om haar cv-ketel te mogen onderhouden. aanbellen hoefde niet, ze stond altijd met een glimlach mij op te wachten, wegkomen dat ging ook niet, moest altijd nog even een bakje koffie gedronken worden, met de mooiste verhalen. soms leuk, soms mooi, soms verdrietig. en dan altijd afsluiten met de woorden: als je het niet goed gedaan hebt zoek ik je op.

  Lieve mevrouw van der Laan, ik ga u missen.

  ik wens de familie veel sterkte met dit verlies.

  Richard van den Brink
  Brink cv-techniek

 3. Daniël, Bastienne, David en Michael schreef:

  Lieve Els, Martin, Lenke, Tirza en Wessel, gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon) moeder en oma. We kennen haar niet zo heel goed maar wat we wel onthouden hebben is haar energie, wilskracht en levenslustigheid om ieder jaar naar Tunesië te gaan tot op zeer hoge leeftijd. Een eigengereide dame die maar bleef autorijden, ondanks fysieke beperkingen, ze gaf niet op.
  We hopen dat ze niet lang geleden heeft en dat jullie een mooi afscheid gehad hebben. Veel sterkte! Liefs van ons en tot gauw!

 4. Jan-Willem van der Jagt schreef:

  Lieve Familie,

  Via deze weg wil ik jullie veel sterkte wensen met het verlies van moeder (en oma) Van der Laan. Hoewel ik jullie moeder alleen sprak wanneer we op een verjaardag samen kwamen, heeft zij een bijzondere indruk bij me achter gelaten: haar wilskracht. Zij was zeker van de zaak, of het nu om vakantie ging naar haar dorp in Tunesie ( waar zij opgenomen door de mensen aldaar altijd de bevolking wilde helpen) , of om een mening over de stand van de maatschappij, ze sprak het uit en was overtuigd van het goede van de zaak. Ondanks dat ik jullie moeder en oma niet zo goed ken, had ik de indruk dat niets haar zou ontgaan, ze was graag deelgenoot in een gesprek. Zelfs in de latere dagen bleef zij standvastig haar vliegreizen plannen naar de zon, zover als dat mogelijk was. Ik verbaasde me er wel eens over. Een zeer sterke vrouw, zij liet zich niet makkelijk uit het veld slaan. Ik geloof dat zij alles voor haar kinderen en kleinkinderen over had. Heel veel kracht en sterkte toegewenst .

 5. Willem Everts schreef:

  Goedemorgen fam. van der Laan,

  Bij thuiskomst na een weekje weg, zag ik de kaart van jullie moeder. Toevallig dat ik enkele weken geleden nog door Amersfoort reed en aan haar dacht en. En als je aan haar dacht dan was het het die heerlijke opgewektheid. De kopjes koffie zal ik missen en dan zeker het altijd leuke gesprek met haar. We hadden een click, het heeft zo moeten zijn dat we afscheid van haar hebben moeten nemen op 12 mei (mijn geboortedag). Ondanks haar respectabele leeftijd toch veel sterkt met het verlies.

  Groet,

  Willem Everts
  Maarn

 6. Kitty Harte schreef:

  Beste allemaal,
  Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
  Jammer dat haar tijd gekomen is om te overlijden: ik heb haar altijd graag gezien. Ze had al veel meegemaakt, maar bleef opgeruimd en vol grapjes.
  Sterkte – jullie gaan haar vast missen.
  Els zal me bij gelegenheid wel op de hoogte brengen over haar afscheid.
  Groeten van Kitty Harte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

.