Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Tonny van den Berg – Lups

 25 september 1929
Tonny van den Berg
 17 januari 2022

Rouwkaart

15 reacties op “Tonny van den Berg – Lups”

 1. Toos Speller schreef:

  Lieve Tonny,

  Wat was je royaal als je met de oogst uit de tuin kwam rond 1960. We hebben zo dikwijls van je andijvie genoten.
  Vele jaren later herinner ik me de oliebollen die je bakte in Portugal.
  Met veel plezier denk ik terug aan onze fijne vriendschapsjaren.
  Toos van Benthem

 2. Fam P. Lups schreef:

  Onze lieve tante Tonny,
  een mooi rijk en opgewekt lang leven gegeven!
  Als we aan tante Tonny terug denken dan altijd een brede lach vol levenslust en zo opgewekt!

  groeten uit Dronten
  Peter, Ingeborg
  Amber&Thijmen Lups

 3. Gerrit van Raai schreef:

  heel veel sterkte met dit verlies, ondanks haar hoge leeftijd zult u haar missen.
  Het spijt me dat ik vorige week in plaats van even aan te gaan de bladen van OF in de bus gedaan heb.
  Stel niet uit wat je later niet meer kunt doen,
  Liefs Gerrit van Raai

 4. Joke Ransdorp schreef:

  Warme herinneringen aan de naailessen waar je met engelengeduld de cursisten het naaldvak bijbracht.

 5. Elly De hamer schreef:

  Lieve Tonny
  Altijd verdrietig afscheid te moeten nemen van iemand die je dierbaar is, maar onze mooie herinneringen aan de 16 jaren dat wij elkaars buren waren blijven. Lief en leed gedeeld, immer welkom, wij én onze kinderen, kind aan huis. Een kopje koffie drinken, theetje drinken of beschuit met aardbeien en slagroom. De welkome aanwijzingen voor t tuinieren en bezoeken aan Portugal zullen ons altijd bij blijven.
  Lieve, lieve Tonny voor altijd in onze gedachten!
  Arno en Elly

 6. Inge van Nieuwenhuizen schreef:

  Lieve familie,
  Wij wensen jullie een warm en troostvol afscheid. Wij herinneren ons tante Tonny, als een warme en hartelijke persoon. Als wij van tijd tot tijd op bezoek gingen, konden wij met elkaar lang praten over haar reizen en onze vakanties en allerlei andere dingen die haar interesse had. Er zal gemis zijn. Veel sterkte gewenst!
  Lieve groet,
  Fred en Inge van Nieuwenhuizen.

 7. Lukas schreef:

  Gecondoleerd allemaal
  Een fijne tante die altijd voor iedereen klaar stond
  Met altijd haar lach zo herringen wij haar.
  Veel liefs en sterkte voor jullie allemaal

  Lukas en Grietje cazemier

 8. Bartjan en Bianca Speller schreef:

  Beste familie, wij wensen jullie sterkte met hethet overlijden van jullie moeder en oma. Wij koesteren onder andere de mooie herinneringen uit Portugal en ondere onze laatste ontmoeting bij Evert op de Breitnerstraat.
  BartJan en Bianca

 9. Annet Blok-Lups schreef:

  Lieve Familie,
  Tonny herinner ik me van de vele bezoekjes en boswandelingen in Bilthoven waar wij als Amsterdammertjes een zomerhuisje hadden. Een zomerhuisje dat opa Tammo had gebouwd. Lekker struinen door de bossen en zoeken naar cantharellen, kastanjeboleten, bosbessen of bramen. Met de buit naar het huisje en dan de paddenstoelen bereiden en verorberen. Tonny en Fred kwamen met de fiets vanuit Baarn, dat was goed te doen. Het bracht een goed gevoel en een hoop gezelligheid met zich mee. Zeker als Toos er ook bij kwam. Dit is een heel dierbare herinnering van mij aan Tonny. Ik wens jullie veel sterkte en kracht. Heb het goed met elkaar, steun elkaar. Heel veel liefs van
  Annet Blok-Lups

 10. Fam. Schulz schreef:

  Lieve Tonny,
  Ben dankbaar aan onze warme en oprechte vriendschap (66 jaar) met jou en Fred hebben mogen delen.
  Dar je moge ruste in vrede.

  Dien Schulz-Bredewold
  Joop Schulz

 11. Gosen Terschegget schreef:

  Lieve tante Tonny

  Dank je wel voor de fijne herinneringen die ik met mij mee draag als ik aan u denk.

  Gosen Terschegget

  NAM MYOHO RENGE KYO ???

 12. Yvette Verzijl schreef:

  Beste Familie,
  Het afgelopen jaar heb ik, als vrijwilliger van de Zonnebloem, Tonny leren kennen als een hele fijne, creatieve en bijzondere dame.
  We hebben in deze tijd een mooie vriendschap opgebouwd.

  We speelden veel spelletjes en zijn ook vaak naar de markt gegaan. Voor nieuwe schoenen, een visje en vooral voor de gezelligheid. Ook hebben we mooie wandelingen door de buurt gemaakt, waarbij ze mij alles kon vertellen over de bijzondere planten en bomen die we tegenkwamen.

  Ik heb voor haar een postcrossing-account opgezet, waardoor ze post vanuit de hele wereld ontving. Bij iedere kaart zat ze te genieten.
  Ze vertelde veel verhalen over haar jeugd, hoe zij haar man ontmoette, Soest en Baarn en alle creatieve dingen die ze deed. In dat opzicht leken we sterk op elkaar. Ze vertelde eens dat ze graag de oude plekken terug wilde zien, dus de week er op heb ik haar meegenomen in de auto en hebben we een mooie rondrit gemaakt. Eerst door Leusden en daarna via Soest naar Baarn. Onderweg heeft zij haar oude flat laten zien en kwamen we in Baarn nog een oude buurjongen tegen die op het hofje was blijven wonen.

  En dan ten slotte de vogels… vanuit haar raam kon ze de vogels voorbij zien vliegen. We hebben toen een vogelvoerbakje geregeld dat met zuignappen op haar raam geplaatst kon worden (en met veel visdraad aan de scharnieren van haar raam bevestigd, zodat het niet naar beneden kon vallen op een onderbuur 🙂 ). Iedere week had ze een mooi verhaal over de vogels die langs kwamen.

  Tonny had een mooie persoonlijkheid en stond voor veel dingen open. Elke knutsel van mijn kinderen bekeek ze met aandacht en toen ik met mijn kinderen en nichtjes langskwam met Sint-Maarten reageerde ze ook erg lief.

  Ik wens jullie sterkte met het verlies van Tonny. Ze was een bijzonder persoon die de wereld net iets mooier maakte.

  Yvette Verzijl

 13. Ernie en Siebrand schreef:

  Lieve familie,

  Via deze weg willen wij jullie allen heel veel sterkte toewensen!

  Fijne herinneringen heb ik nog aan de Breitnerstraat, alsmede de mooie boswandelingen.
  Altijd een hartelijk warm welkom.!

  Lieve groeten,
  Ernie en Siebrand

 14. Fleur Mank schreef:

  Bij Tonny en Fred voelde het als een tweede huis op de breitnerstraat, meer dan alleen buren. Ik zal nooit vergeten hoe Tonny beschuit met aardbeien maakte voor mijn zusje en mij, we op een plankje op het bruggetje naar de vissen keken, klommen in de deurpost en zo veel meer warme herinneringen. Lieve Tonny, rust zacht en natuurlijk veel sterkte voor de familie!

 15. Anna Mank schreef:

  Ik denk zo nu en dan nog terug aan de fijne momenten in de Breitnerstraat. Fred en Tonny zullen altijd een plekje in mijn hart houden en blijven onderdeel van mijn kindertijd. Op het bruggetje zitten en spelen met de vijver en de vissen, tekeningen maken met Fred en die interessante tropische ‘binnentuin’; bij Fred en Tonny was er altijd wat te beleven en was ik altijd welkom. Als ze naar Portugal waren was het een stuk minder gezellig en moest ik mij in onze eigen tuin vermaken. Er werden dan wel brieven en kaartjes geschreven. Naast Fred en Tonny zorgde ook het samenzijn met de familie Roskam nog voor extra avonturen en gezelligheid. Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat. Liefs en groetjes van Anna Mank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.