Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Leusden

Crematie Leusden verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Crematie LeusdenWilt u een mooie en waardige uitvaart voor uw dierbare laten verzorgen in Leusden of omgeving? Dan bent u op de website van Valleilaan Uitvaartzorg aan het juiste adres. Valleilaan Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartondernemer die beschikt over een hecht team, die dag en nacht voor u klaar staat. Wij weten als geen ander hoe ingrijpend het overlijden van uw dierbare kan zijn. Daarom staan wij altijd voor u klaar tijdens deze zware en emotionele periode. Wij luisteren aandachtig naar de wensen die uw overleden dierbare en de nabestaanden hebben voor de uitvaart. Niets is immers mooier dan een persoonlijke uitvaart, zoals de overleden dierbare het voor ogen had. Een uitvaart waar iedereen later met een fijn en warm gevoel op terug kan kijken. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van een crematie in Leusden door Valleilaan Uitvaartzorg, bekijk dan eens onze website.

Een crematie in Leusden laat u volledig verzorgen door de uitvaartleiders van Valleilaan Uitvaartzorg

Het is belangrijk dat u weet dat u veel tijd heeft om na te denken over de vele mogelijkheden die u heeft bij de crematie van uw dierbare. Het is altijd mogelijk om de crematie te laten verzorgen in de uitvaartcentrum van Valleilaan Uitvaartzorg. Onze uitvaartcentrum beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft voor een waardige uitvaart. Meer over onze uitvaartcentrum leest u hier. Verder is het ook mogelijk om een ‘stille crematie’ te laten verzorgen. Dit houdt in dat u de crematie zelf in onze uitvaartcentrum plaats laat vinden, terwijl het afscheid zelf op een andere locatie verzorgd wordt. Denkt u hierbij aan een locatie waar uw dierbare fijne en hechte herinneringen heeft gehad. Dit maakt de uitvaart persoonlijk, en erg mooi.

Voor al uw vragen kunt u ons contacteren via de contact pagina of onze Facebook pagina.