Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie regelen Leusden

Crematie regelen Leusden met Valleilaan Uitvaartzorg 

Crematie regelen Leusden

Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. U belandt in een moeilijk periode en moet dan ook nog allerlei beslissingen nemen. Wij van Valleilaan Uitvaartzorg begrijpen dat uw hoofd hier nu niet naar staat. Daarom willen wij u bij staan in deze moeilijk periode. Wij het organiseren van een uitvaart zijn veel mogelijkheden. Soms kan het lastig zijn om keuzes te maken in al deze mogelijkheden. Wij gaan graag rustig met u zitten om al onze mogelijkheden te bespreken. Het belangrijkste voor ons zijn uw wensen en die van de overledene. Dan kunnen wij u adviseren. 

Wij doen ons best om onze kleinschalige onderneming huiselijk in te richten. Zo is ons uitvaartcentrum ook huiselijk en intiem ingericht. Voor een sfeerimpressie kunt u vast even onze foto’s bekijken. Natuurlijk kunt er voor kiezen het afscheid te organiseren in ons uitvaartcentrum in Leusden. Daarnaast hebben we nog meer locaties beschikbaar. 

De locatie met de juiste sfeer 

In overleg kunnen we de uitvaart ook organiseren op één van onze andere vele locaties verspreid door Nederland. U kunt er ook voor kiezen om helemaal geen gebruik te maken van onze faciliteiten, maar het afscheid te organiseren op een externe locatie. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u dus goed helpen bij het zoeken van de juiste locatie. Zolang het maar voldoet aan uw wensen en u er een goed gevoel bij heeft. Wij gaan graag met u op zoek naar de locatie met de juiste sfeer. 

Bij een stille crematie kiest u ervoor om het afscheid te organiseren op een externe locatie. Een stille crematie heeft een aantal voordelen, vaak is het voordeliger dan een standaard crematie. U maakt namelijk geen gebruik van onze faciliteiten. Samen met u hopen wij een waardig en respectvol afscheid te kunnen organiseren. Bij vragen, neem gerust contact met ons op.