Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Cremeren Amersfoort

Cremeren Amersfoort geregeld door Valleilaan Uitvaartzorg

Cremeren AmersfoortHet is belangrijk dat u een goed en gepast afscheid neemt van uw overleden dierbare. Een afscheid die zijn of haar leven reflecteert. Een uitvaart zoals uw geliefde het voor zijn of haar ogen had. Wij van Valleilaan Uitvaartzorg doen onze uiterste best om dit voor u te realiseren. Valleilaan Uitvaartzorg is namelijk een ervaren uitvaartonderneming met een hecht en uitgebreid team. Ons team staat dag en nacht voor u klaar, en ieder vult zijn of haar taak zo optimaal mogelijk in. Wij streven er op deze manier naar om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens een periode van rouw en verdriet. Het is belangrijk dat u weet dat niet alles direct na het overlijden geregeld hoeft te zijn. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zullen wij met u een uitgebreid gesprek aangaan om alle wensen voor de uitvaart te bespreken in Amersfoort. Wilt u meer weten over het cremeren in Amersfoort, lees dan verder.

Een prachtige uitvaart en het cremeren in Amersfoort verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Één van onze uitvaartleiders zal uw vaste aanspreekpunt worden voor de uitvaart van uw geliefde. Hij of zij staat dag en nacht voor u klaar, om alle wensen en vragen rondom de uitvaart te bespreken. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en eigen budget wordt er een waardig afscheid verzorgd voor uw dierbare. U kunt het cremeren laten plaatsvinden in onze uitvaartcentrum. Het is echter niet nodig om het afscheid zelf ook te nemen in onze uitvaartcentrum. Een uitvaart kunt u bijvoorbeeld laten verzorgen op een locatie waar uw dierbare veel herinneringen aan heeft, en wat de uitvaart nog persoonlijker maakt. Dit heet ook wel een stille crematie. Wij helpen u graag verder met al uw wensen, en geven u graag mogelijkheden mee. Wilt u ons contacteren, doe dit dan via onze contact pagina of Facebook pagina.