Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Cremeren Leusden

Cremeren Leusden met de hulp van Valleilaan Uitvaartzorg 

Cremeren LeusdenHet overlijden van iemand die dicht bij u staat is een ingrijpende gebeurtenis. Bij het regelen van de uitvaart moeten er veel beslissingen genomen worden. Ook zijn er veel mogelijkheden. Het belangrijkste is dat de uitvaart passend en persoonlijk is. Onze medewerkers staan voor u klaar. Wij helpen u graag bij het organiseren van een waardig afscheid. Met 25 jaar ervaring kunnen wij u goed begeleiden in deze periode. Ons medewerkers werken deskundig, geduldig en zorgzaam. Wij verzorgen uitvaarten in Leusden, maar hebben meerdere locaties verspreid door Nederland.

In Leusden hebben wij een uitvaartcentrum beschikbaar. We hebben ons best gedaan om het huiselijk, intiem en vredig in te richten. Voor een sfeerimpressie kunt u de foto’s bekijken. Bovendien bevindt ons uitvaartcentrum zich in een bijzonder gebied, omgeven door natuur. In overleg kunt u ook gebruik maken van één van onze andere locaties in Nederland. Het belangrijkste vinden wij dat het voldoet aan uw wensen.  

Stille crematie 

Wanneer u kiest voor een crematie heeft u meerdere opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stille crematie. Dit houdt in dat alleen de crematie van het lichaam plaatsvindt in het crematorium, voor de rest van het afscheid kiest u zelf een locatie. Deze locatie kan overal zijn waar u wilt, in de natuur, bij u thuis of een binnenlocatie in de regio. Valleilaan Uitvaartzorg is bekend in de regio en kan u dus helpen zoeken naar een geschikte locatie. Het gaat erom dat u iets vindt dat de juiste sfeer heeft en waar u zich goed bij voelt. 

Na de uitvaart laten wij u niet ineens vallen. Uit ervaring weten wij dat het gemis pas echt begint na de uitvaart. Dan moet er ineens nog van alles geregeld worden. Ook dan staan wij voor u klaar met onze nabestaanden hulp. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.