Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Terug naar blog
2 min. leestijd
Funus uitvaartzorg 6 mei 2022

Kom je 18 juni ook naar onze Inspiratie & Open Dag? ?

18 juni zetten wij voor u de deuren open om ‘vrolijk’ binnen te stappen in ons uitvaartcentrum waarbij de dag in het teken staat van duurzaam en milieubewuste uitvaarten. Er is vandaag de dag immers zoveel meer! En daarom laten diverse deelnemers op deze dag hun producten zien.

Heeft u al gehoord dat je ook kunt opbaren met gras? Of dat er urnen bestaat die 100% biologisch zijn of juist urnen die uit hout zijn gesneden? Ook opbaren in een wade van linnen, katoen of andere natuurlijke vezels is mogelijk. Of een baar gemaakt van wilgentakken, of de kist laten wrappen met speciale ecologische folie ?.

Te zien is ook een rouwkoets, rouwfiets maar ook een rouwauto op gas. Er is een uitleg over milieubewust cremeren, kleine sierurnen en rouwstukken. Ook is er een tekenares die de mooiste portretten van uw dierbare of dier maakt! Grietje en Thijs geven uitleg over duurzaam cremeren, het eerste crematorium in Nederland dat hiermee begon.  Ook Amber en Sheryll van Memories Bring Back Memories zijn aanwezig en niet te vergeten Boy Hazes, hij maakt de mooiste foto’s en is gespecialiseerd in uitvaartfotografie. Maar er is nog zoveel meer te zien en te beleven.

Kortom, het wordt een ontzettend bijzondere dag! Kom gezellig even langs, de koffie staat klaar! Al onze deelnemers zijn mensen die met passie en vanuit hun hart werken. En juist dát is wat voor ons belangrijk is!

Enkele van deze deelnemers kunt u vinden op het onderstaande plaatje!

Andere blogposts

.