Mogen we ons aan je voorstellen?

Maak kennis met Reina Loots, uw vaste aanspreekpunt bij Valleilaan Uitvaartzorg.

Reina Loots

Daar waar anderen spreken over louter uitvaartverzorging, spreken wij over overlijdenszorg, waarbij wij een intensieve samenwerkingsrelatie aangegaan met de nabestaande(n). Zoals geen blad aan een boom hetzelfde is, zijn mensen dat ook niet. Elk mens is uniek en verdient dus een unieke uitvaart. 

Betrokkenheid, warmte, aandacht, afstemmen, luisteren, tussen de regels lezen, empathie, spiegelen, vertaalslagen maken, oog hebben voor detail, samen doen en het regelen van zaken zijn aspecten die ik belangrijk vindt in die samenwerkingsrelatie. De wensen van de overledene en/of nabestaanden staan centraal. Het belangrijkste is dat de begrafenis of crematie moet kloppen voor de nabestaanden en/of degene die vorm wil geven aan zijn of haar eigen afscheid.

Coen de Kluijver

Onze binnendienst

Thea Verhoef

Ik ben Thea Verhoef en ik ben sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot.

Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt.

Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg.

Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen met betrekking tot de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Ons verzorgingsteam

Dankwoorden en reviews
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Ik ben Thea Verhoef en sinds 2000 werkzaam voor Uitvaartzorg De Groot. Bij het melden van een overlijden is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Natuurlijk behandel ik de melding van het overlijden met grote zorg. Daarnaast ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk voor de juiste behandeling van de gehele administratie. U kunt bij mij terecht voor algemene vragen en natuurlijk ook voor vragen betrekking hebbende op de kosten van een uitvaart en voor het sturen van informatie zoals bijvoorbeeld een wilsbeschikking. Ik ben dagelijks te bereiken op ons kantoor aan de Arkelstraat 128 te Gorinchem. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.