Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 8.9 op basis van 73 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Ons Team

Bij de Valleilaan is onze uitvaartverzorgster Reina Loots uw vaste aanspreekpunt. Zij zal u vanaf het eerste contact begeleiden,  als luisterend oor, schouder en adviseur, maar ook op de belangrijke momenten op de achtergrond om alles in goede banen te leiden.

Samen met u zorgen we voor een onvergetelijk afscheid!

Ons verzorgingsteam

Ons eigen zorgteam is deskundig en zal op een respectvolle wijze aan uw overleden dierbare de laatste zorg geven. Ook wanneer u bij de laatste zorg wilt helpen, zullen zij u hierbij met aandacht en tijd ondersteunen.

Bij mij en mijn zorgteam begint het verzorgen vanaf het eerste moment. Het lichaam van de overledene wordt gewassen, gekleed en verzorgt. Indien nodig kunnen wij ook make-up verzorgen, de haren wassen en kappen. Ook is ons team gespecialiseerd in het restaureren van een overledene, om zo een afscheid van uw dierbare alsnog mogelijk te maken. Bij de verzorging heeft u de keuze aanwezig te zijn, te helpen of het geheel zelf te doen. Helpen bij de verzorging kan op vele manieren, het is ten alle tijden belangrijk dat u zich hierbij prettig voelt. Deze zorg vindt plaats in ons uitvaartcentrum of bij u thuis.

Thanatopraxie

In plaats van een koeling, kunt u kiezen voor thanatopraxie. Hierbij wordt de overledene licht gebalsemd. Door deze balseming wordt achteruitgang van het lichaam tijdens de opbaring tegen gegaan. Tijdens de thanatopraxie behandeling worden de lichaamsvloeistoffen afgevoerd en een conserverende vloeistof in de bloedbaan van de overledene gebracht. Dat wordt verdeeld door het lichaam ondertussen heel zacht te masseren. De overledene blijft er goed uitzien, er is tijd en u hoeft zich geen zorgen te maken over het verloop van de opbaarperiode. Daarnaast voelt de overledene niet meer zo koud aan, omdat er geen koelinstallatie nodig is. Thanatopraxie kan plaatsvinden waar u wenst, dus ook thuis. Na de behandeling wordt de overledene verzorgd en gekleed.

Rouwvervoer

Valleilaan Uitvaartzorg beschikt over eigen overbreng- en staatsievervoer. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden zoals een koets met paarden, de uitvaartbus, een motor etc. Informeer naar de vele mogelijkheden.