Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 45 recensies

Onze Locatie

Wij zijn gevestigd aan de Valleilaan 2 in Leusden. De gemeente Leusden ligt in het westen van de provincie Utrecht, op ongeveer 3 kilometer afstand van Amersfoort. Bij ons op locatie is alles aanwezig om de uitvaart te organiseren die u voor ogen heeft. Ook zijn er verschillende opties bespreekbaar wat betreft de prachtige omgeving van ons uitvaartcentrum.

 

Ons uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum in Leusden biedt u alle faciliteiten nodig om een passend afscheid te organiseren. Zo beschikken wij over een aula, waar de plechtigheid gehouden kan worden. Ook bieden wij de mogelijkheid om na de uitvaart herinneringen op te halen met een door ons verzorgd hapje of drankje. Verder heeft u de optie om de verzorging van de overledene binnen ons uitvaartcentrum plaats te laten vinden, met de hulp van ons ervaren verzorgingsteam. Om alle mogelijkheden die ons uitvaartcentrum u biedt door te spreken kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

De omgeving van onze locatie

In de omgeving van ons uitvaartcentrum is onder andere de Utrechtse Heuvelrug te vinden. Deze is vooral bedekt met bos en prachtige heidevelden. Bij Valleilaan Uitvaartzorg bieden wij u de mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren in onze bijzondere omgeving. Zo is het mogelijk om afscheid te nemen in de prachtige natuur in onze. Ook zijn er verschillende overdekte locaties in de buurt waar passend afscheid genomen kan worden. Onze ervaren medewerkers zijn bekend met de meeste locaties in onze omgeving en kunnen u helpen met het uitzoeken van een locatie die bij u past. Neemt u hiervoor vooral contact met ons op! Voor meer informatie over het kiezen van een locatie voor uw uitvaart kunt u ook een kijkje nemen op onze pagina ‘Uitvaart locaties’. Deze is te vinden onder het kopje ‘Mogelijkheden’, of via deze link.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de faciliteiten van ons uitvaartcentrum? Of wilt u meer weten over de locatie mogelijkheden in onze omgeving? Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier onder aan deze pagina. Geeft u een voorkeur aan bellen of mailen? U kunt onze contactgegevens vinden op onze speciale contactpagina. Ook deze contactgegevens zijn te vinden onder aan deze pagina.