Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Valleilaan Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Valleilaan Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 36 recensies

Uitvaart Live Streamen

Het is spijtig genoeg aan de hand van de maatregelen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu niet mogelijk om een fysieke uitvaart te laten plaatsvinden waarbij gasten uitgenodigd worden. Wij hebben bij Valleilaan Uitvaartzorg hiervoor als oplossing gevonden om een uitvaart te live streamen. Wat dit inhoudt en hoe dit in zijn werking gaat leest u op deze pagina.

Bekijk/download brochure

Een uitvaart live streamen; hoe werkt dit?

Om te weten hoe het live streamen van een uitvaart werkt is het natuurlijk belangrijk om te weten wat een live stream nou precies is. Live streamen houdt in dat iets wat gefilmd wordt live door anderen bekeken kan worden. U zou dus een live tv programma een ‘live stream’ kunnen noemen, omdat het op het moment dat het gefilmd wordt ook meteen uitgezonden wordt. En hoe dit van toepassing is op het verzorgen van een uitvaart? U en uw naasten kunnen de uitvaart via een persoonlijke code of link de live stream bijwonen. Hierbij kan iedereen die u uitnodigt nog steeds aanwezig zijn bij de uitvaart, ook al is het niet fysiek.

Waarom live streamen?

Met de huidige tijd van de corona crisis kunnen we niet anders. Omdat de maatregelen van het RIVM stellen dat je maar met een bepaald aantal personen in dezelfde ruimte of buiten mag zijn, en omdat de maatregelen steeds veranderen, willen wij geen risico nemen met het verzorgen van een uitvaart. Er komen bovendien ook nog eens enkele voordelen mee met het laten live streamen van een uitvaart. U kunt het namelijk opnemen zodat u de video van de uitvaart later terug kunt kijken. Ook kunnen mensen die met een normale uitvaart niet aanwezig konden zijn vanwege een ziekte, of vanwege de afstand, nu wel aanwezig zijn. Iedereen die een persoonlijke uitnodiging krijgt kan namelijk de uitvaart bijwonen.

Vragen over de live stream

Heeft u nog onduidelijkheden over hoe het live streamen van een uitvaart nou werkt? Wij beantwoorden uw vragen graag. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de website of op de contact pagina. Ook op onze Facebook zijn wij bereikbaar.