Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis Achterveld

Begrafenis Achterveld verzorgen met Valleilaan Uitvaartzorg 

Begrafenis Achterveld

Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De wereld staat op dat moment even stil en juist op dat moment moeten er allerlei beslissingen worden genomen. De uitvaartverzorgers van Valleilaan Uitvaartzorg zijn persoonlijk, betrokken en hebben aandacht voor uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u op een waardige manier afscheid kan nemen van uw dierbare. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe wij u het beste kunnen ondersteunen bij een begrafenis in Achterveld.

Valleilaan Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gemeente Leusden en omgeving. Wanneer u voor ons kiest om u te helpen bij het organiseren voor een uitvaart, gaan we graag persoonlijk in gesprek. In dit gesprek bespreken we graag uw wensen en vertellen we u over onze mogelijkheden. De begrafenis in Achterveld proberen wij zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij doen er alles aan om uw wensen en de laatste wens van uw dierbare te realiseren. Daarnaast kunnen wij alles voor u regelen. 

Ons uitvaartcentrum voor uw begrafenis nabij Achterveld

Wij denken graag met u meer over de mogelijkheden. Zo kunnen wij voor u ook rouwboeketten, uitvaartkisten en rouwvervoer regelen. Valleilaan Uitvaartzorg heeft haar eigen rouwvervoer. U kunt uit twee auto’s kiezen die wij tot onze beschikking hebben. Als u andere wensen heeft bij de begrafenis in Achterveld, dan kijken wij graag met u mee. Ook hebben wij ons eigen uitvaartcentrum. Hierin bevinden zich een aula en een rouwkamer. In de aula kunt u de condoleance en de plechtigheid organiseren. De rouwkamer is geschikt om uw dierbare op te baren of u terug te trekken met familie. 

Natuurlijk heeft ook altijd de mogelijkheid om de uitvaart in Achterveld op een andere locatie te organiseren. Wij bieden u de mogelijkheid om de uitvaart te organiseren in onze bijzondere omgeving. Onze ervaren medewerkers zijn bekend met de meeste locatie in de buurt en kunnen u hierin dus goed adviseren. Als u meer wilt weten, neem gerust contact met ons op. 

.