Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Achterveld

Crematie Achterveld laten verzorgen door Vailleilaan Uitvaartzorg 

Crematie AchterveldBent u op zoek naar iemand die een crematie kan verzorgen in de omgeving van Achterveld? Dan bent u bij Valleilaan Uitvaartzorg goed terecht. Het overlijden van uw dierbare is een moeilijk en emotioneel moment. U belandt in een periode van verdriet terwijl u belangrijke beslissingen moet nemen rondom de crematie in Achterveld. De uitvaartverzorgers van Valleilaan Uitvaartzorg staan daarom voor u klaar. Bij ons staan uw wensen centraal en de wensen van uw dierbare.

Bij Valleilaan Uitvaartzorg gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Hierin vertellen wij u ook graag meer over onze mogelijkheden. Bij Valleilaan Uitvaartzorg is namelijk van alles mogelijk als het gaat om een crematie in de omgeving van Achterveld. Wij verzorgen de crematie in Achterveld namelijk graag zo als u voor ogen heeft. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken, luisteren goed en hebben aandacht voor u. Met ons oog voor detail zorgen wij voor een mooi afscheid. 

Ons uitvaartcentrum 

Valleilaan Uitvaartzorg is bekend in de regio en kan u dus goed helpen bij het zoeken van een passende locatie voor het afscheid. Als u de voorkeur geeft aan een crematie in de omgeving van Achterveld komt u vaak snel in het crematorium terecht. Uiteraard is het ook mogelijk om het afscheid op een andere locatie te verzorgen, de daadwerkelijke crematie vindt dan wel plaats in het crematorium. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum voor het afscheid. 

In ons uitvaartcentrum beschikken wij over alle faciliteiten om een persoonlijk en passend afscheid te verzorgen. Het is kleinschalig en sfeervol ingericht. Als u onze hulp nodig heeft, laat het ons dan gerust weten. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden. Onze medewerkers voorzien u graag van advies en helpen u verder met de uitvaart in Achterveld.