Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Cremeren Achterveld

Cremeren Achterveld met de hulp van Valleilaan Uitvaartzorg 

Cremeren Achterveld Het overlijden van een geliefde is een ingrijpende gebeurtenis. U belandt in en moeilijk periode, waar ook nog veel beslissingen genomen moeten worden. Het doel van Valleilaan Uitvaartzorg is om u volledig te ontzorgen. Onze uitvaartverzorgers hebben aandacht voor uw wensen en zijn betrokken. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij zorgen ervoor dat u op een respectvolle wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. 

Valleilaan Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gemeente Leusden en wijde omgeving. Bij ons heeft u meerdere mogelijkheden. Er zijn verschillende optie om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. U kunt ervoor kiezen om het afscheid te organiseren in het crematorium. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid voor een stille crematie. Dit houdt in dat u een externe locatie kiest om het afscheid te houden. U kiest deze locatie zelf, dat betekent dat u kunt kiezen voor een persoonlijke locatie. 

Stille crematie 

Valleilaan Uitvaartzorg is bekend met de regio en kan u dus helpen bij het kiezen van een geschikte locatie. Wij zorgen ervoor dat de locatie voldoet aan uw wensen en de juiste sfeer heeft. Denk aan een locatie die voor u of de overledene een speciale betekenis heeft, buiten aan een meer of een andere locatie binnen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om de uitvaart bij ons in het uitvaartcentrum te organiseren. Valleilaan Uitvaartzorg heeft een uitvaartcentrum in Leusden tot haar beschikking. 

In ons uitvaartcentrum bevindt zich een aula die u kunt gebruiken voor zowel de condoleance als de plechtigheid. Daarnaast beschikking wij over een rouwkamer, hier kunt u het lichaam van uw dierbare laten opbaren. Ook kunt u zich even terugtrekken in deze ruimte. Natuurlijk kunt u uw geliefde bezoeken in onze rouwkamer. Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, kunt u gerust even contact met ons opnemen. 

.