Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 61 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begraven Amersfoort

Begraven Amersfoort verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Begraven AmersfoortWilt u een prachtige begrafenis laten verzorgen voor uw overleden dierbare? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Valleilaan Uitvaartzorg. Als uw dierbare zeer recent overleden is en het overlijden nog niet officieel gemeld is, dan komen wij met ons verzorgingsteam uw kant op. Dan wordt het overlijden officieel gemaakt en wordt de verzorging van het lichaam geregeld. Ook zult u een van onze uitvaartbegeleiders ontmoeten, die uw vaste aanspreekpunt wordt voor de uitvaart. Hij of zij zal u begeleiden door deze zware en emotionele periode. Ook wordt er al het een en ander geregeld voor de uitvaart. Het is wel belangrijk dat u weet dat dit niet meteen op één moment geregeld hoeft te worden. U kunt ons dag en nacht contacteren om uw wensen bij ons achter te laten. Wilt u meer weten over het laten begraven van uw dierbare in Amersfoort, lees dan verder.

Laat het begraven van uw dierbare in Amersfoort regelen door Valleilaan Uitvaartzorg

Bij Valleilaan Uitvaartzorg zorgen wij ervoor dat u de tijd en ruimte krijgt om te rouwen. Zo zullen wij u volledig ontzorgen, en alles wat er geregeld moet worden omtrent de uitvaart voor u regelen. Wij weten immers als geen ander hoe zwaar en emotioneel de periode is van het overlijden van een dierbare. Wij gaan samen met u en de nabestaanden alle persoonlijke wensen bespreken voor de begrafenis. Zo kunt u de begraafplaats zelf uitkiezen, maar ook de decoratie, het rouwvervoer, de grafkist en nog veel meer wat allemaal bij de begrafenis komt kijken. Het is belangrijk dat u hierbij weet dat u alles kunt personaliseren naar uw eigen wens. Zo komt er een mooi en persoonlijk uitvaart tot stand, die het leven van de overleden dierbare reflecteert.

U kunt ons dag en nacht contacteren via onze contact en Facebook pagina.