Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 61 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie regelen Amersfoort

Crematie regelen Amersfoort door Valleilaan Uitvaartzorg

Crematie regelen AmersfoortZoekt u naar een ervaren en kleinschalige uitvaartonderneming, waar de rol voor de nabestaanden centraal staat? Dan bent u bij Valleilaan Uitvaartzorg op de juiste plek. Wij zijn namelijk een bekend adres in de omgeving van Amersfoort. Wij werken met een hecht team, waarin onze gastdames, verzorgers, chauffeurs, dragers en uitvaartbegeleiders allemaal hun rol vervullen in een prachtige en waardige afscheid. Daarbij zorgen wij er ook voor dat u goed begeleid wordt tijdens deze zware periode van rouw en verdriet. De periode van het overlijden van een dierbare is immers zeer hectisch en emotioneel. Onze uitvaartbegeleiders gaan altijd te werk met uw wensen als uitgangspunt. Aan de hand van een uitgebreid gesprek waarin alle wensen besproken worden, gaan wij ervoor zorgen dat er een prachtig afscheid tot stand komt. Wilt u meer weten over het laten regelen van een crematie in Amersfoort, lees dan verder.

Laat een prachtige crematie in Amersfoort volledig regelen door het team van Valleilaan Uitvaartzorg

U heeft enorm veel mogelijkheden wanneer u een uitvaart laat verzorgen door het team van Valleilaan Uitvaartzorg. U kunt in het gesprek met ons al uw wensen bij ons achterlaten. Wij geven u ook advies en leggen u potentiële mogelijkheden voor. Zo kunt u bij de uitvaart onder andere het decoratie, het rouwvervoer, de grafkist en nog veel meer personaliseren naar de wensen van uw dierbare. Er is niets mooier dan een persoonlijke uitvaart, en daarom zorgen wij ervoor dat u alles kunt personaliseren naar uw geliefde. Wat ook een mogelijkheid is, is om een stille crematie te laten verzorgen. Dan wordt uw dierbare gecremeerd in het uitvaartcentrum in Amersfoort, maar vindt het afscheid zelf op een persoonlijkere locatie plaats. Dit maakt de uitvaart nóg mooier.

U kunt ons ten alle tijden bereiken via onze contact pagina en onze Facebook pagina.