Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartcentrum Amersfoort

Crematie Nijkerk Uitvaartcentrum in de buurt van Amersfoort

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming die over een uitvaartcentrum beschikt in Amersfoort of omgeving? Dan kunnen wij van Valleilaan Uitvaartzorg u verder helpen met waar u naar zoekt. Valleilaan Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartondernemer die al jarenlang werkzaam is in de regio van Amersfoort. Daarom beschikken wij onderhand over veel kennis over de mogelijkheden van een uitvaart in deze omgeving. Wij weten als geen ander hoe ingrijpend het overlijden van uw dierbare kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat u bijgestaan wordt, en begeleidt wordt tijdens deze zware periode. Dit doen wij aan de hand van ons hechte team. Wij staan dag en nacht klaar voor al uw wensen, vragen en onduidelijkheden. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, zal een uitvaartleider als vaste aanspreekpunt toegewezen worden aan u. U kunt hem of haar altijd raadplegen voor al uw vragen en meer.

Laat een gepast en mooi afscheid verzorgen in de uitvaartcentrum van Valleilaan Uitvaartzorg in Amersfoort

Het is altijd mogelijk om de uitvaart van uw dierbare te laten verzorgen in onze uitvaartcentrum. Ons uitvaartcentrum is gelegen in het plaatsje Leusden, wat op drie kilometer afstand ligt van Amersfoort. Onze uitvaartcentrum beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om een waardig afscheid te laten verzorgen voor uw dierbare. Zo vindt u er een aula waar de plechtigheid gehouden kan worden. Ook is er de mogelijkheid om de nabestaanden achteraf een hapje en een drankje te laten verzorgen. Daarbij kunt u de uitvaart ook buiten onze uitvaartcentrum laten plaatsvinden. Onze uitvaartcentrum is namelijk gelegen in de omgeving van onder andere de Utrechtse Heuvelrug. U kunt de locatie uiteraard zelf uitkiezen. Wellicht weet u een persoonlijke locatie, wat de uitvaart nog mooier maakt. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw wensen.

Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.

.