Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartcentrum Barneveld

Uitvaartcentrum Barneveld van Valleilaan Uitvaartzorg

Er is niets belangrijker dan het nemen van een mooi en onvergetelijke afscheid van uw dierbare. Een waardig afscheid, wat bij de dierbare past en waar u later met een warm gevoel aan terug kunt denken. Daarom helpen wij van Valleilaan Uitvaartzorg u enorm graag verder met het verzorgen van een uitvaart voor uw overleden dierbare. Wij zijn een ervaren uitvaartonderneming met een hecht team. Elke dag staan wij klaar voor u en werken wij er hard aan om uitvaarten naar wens van de nabestaanden te verzorgen. Het is namelijk onze prioriteit om een afscheid te verzorgen zoals de overleden dierbare en de nabestaanden die voor ogen hadden. Samen met u gaan we aan de hand van uw wensen een waardig afscheid organiseren. Hierbij raden wij het u aan om uw wensen te bespreken met uw nabije omgeving, om zo rust te creëren in een emotionele periode. Wilt u meer weten over onze uitvaartverzorging en onze uitvaartcentrum in Barneveld, lees dan verder.

Laat een prachtige uitvaart verzorgen in de uitvaartcentrum van Valleilaan Uitvaartzorg in Barneveld

Wanneer u ons voor het eerst contacteert, komen wij met onze verzorgingsteam en een van onze uitvaartleiders naar u toe. Onze verzorgers zullen het lichaam van uw dierbare verzorgen en het overlijden officieel melden. Ook gaan wij met u een gesprek aan om het een en ander te bespreken voor de uitvaart. Wij zullen luisteren naar uw wensen en aan de hand hiervan gaan wij hard voor u aan het werk om een mooi afscheid te verzorgen. Wij van Valleilaan Uitvaartzorg vinden het het mooist wanneer de uitvaart persoonlijk is. Het is natuurlijk mogelijk om een uitvaart in onze uitvaartcentrum te laten verzorgen. Ook is het een optie om bijvoorbeeld het op een locatie naar keuze te doen. Wij kijken graag naar de mogelijkheden die er zijn. Andere gedeeltes zoals het rouwvervoer kunt u zelf regelen, als u dit wilt. Wij helpen u overal graag mee verder.

Heeft u verder nog onduidelijkheden of vragen, dan horen wij die graag. Contacteer ons op de contact pagina of op onze Facebook pagina.

.