Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 8.9 op basis van 73 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Doorn

Crematie Doorn laten verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg 

Crematie DoornHet overlijden van uw dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De uitvaartverzorgers van Valleilaan Uitvaartzorg staan klaar om u hierbij te ondersteunen. Na het overlijden van uw dierbare komt er best veel op u af. Ineens moet er van alles geregeld worden voor de crematie in Doorn. Daar kunnen wij u bij helpen. Onze medewerkers hebben ervaring en zijn betrokken, zij weten hoe ze u het beste kunnen bij staan. Wij denken graag mee over de invulling van het afscheid. Ons uitgangspunt zijn altijd uw wensen. 

Bij het verzorgen van een uitvaart zijn vele mogelijkheden. Valleilaan Uitvaartzorg biedt u verschillende mogelijkheden, zo kunnen wij altijd voldoen aan uw wensen. Als u kiest voor een crematie heeft u verschillende opties als het gaat om de locatie. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie in of rondom Doorn. Dit betekent dat u zelf een locatie kiest waar u het afscheid wilt organiseren. Als de crematie van het lichaam vindt plaats in het crematorium.

Een passend en persoonlijk afscheid op de juiste locatie 

Onze medewerkers hebben ervaring met verschillende geschikte locaties en zijn bekend in de regio. Zij kunnen u dus helpen bij het kiezen van de juiste locatie. Denk aan een plek die betekenis had voor uw dierbare, of misschien ergens in de natuur. Alles is mogelijk, ook bij u thuis zou een optie kunnen zijn. Het belangrijkste is dat de locatie voldoet aan uw wensen en dat deze de juiste sfeer heeft. Samen zorgen we voor een passend en persoonlijk afscheid. 

Valleilaan Uitvaartzorg werkt samen met een ervaren verzorgingsteam. Zij kunnen u helpen bij de laatste verzorging van uw dierbare. Natuurlijk mag u dit ook zelf doen of helemaal aan ons over laten. Daarnaast beschikken wij over ons eigen rouwvervoer. Mocht u dit willen, kunt u hier gebruik van maken. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze mogelijkheden bij een uitvaart in Doorn, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u verder.