Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 8.9 op basis van 73 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartcentrum Doorn

Uitvaartcentrum Doorn vindt u bij Valleilaan Uitvaartzorg 

Uitvaartcentrum DoornBent u op zoek naar een uitvaartcentrum in de buurt van Doorn? Dan zit u bij Valleilaan Uitvaartzorg helemaal goed. Valleilaan Uitvaartzorg is een kleinschalige onderneming gevestigd in Leusden. Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken en persoonlijk. Wij ondersteunen u graag tijdens deze moeilijke periode. Daarom denken wij graag mee over de invulling van de uitvaart. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij goed hoe wij u het beste bij kunnen staan. U kunt van ons volledige ontzorging verwachten. 

Bij Valleilaan Uitvaartzorg bent u vrij om een uitvaartlocatie te kiezen die bij u past. Dit hoeft niet altijd ons uitvaartcentrum in de buurt van Doorn te zijn, maar dit is uiteraard wel mogelijk. Hier bevinden zich alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een uitvaart. Zo is er een aula, geschikt voor de plechtigheid en beschikken wij ook over een rouwkamer waar u uw dierbare kunt opbaren. 

Afscheid nemen op een mooie locatie 

Bij het organiseren van een uitvaart bieden wij u verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste voor ons is dat we voldoen aan uw wensen. Daarom is het ook mogelijk om het afscheid te organiseren op een externe locatie. Wij hebben ervaring met diverse locaties in de omgeving en kunnen u dus helpen met het zoeken van de juiste plek. Hierbij kunt u denken aan mooie locaties in de natuur, een overdekte locatie of misschien wel bij u thuis. Alles opties hierin staan voor ons open. 

Daarnaast bieden wij u tegenwoordig de mogelijkheid om te de uitvaart live te streamen. Niet iedereen kan altijd aanwezig zijn bij de uitvaart, met een livestream is het toch mogelijk voor iedereen om de uitvaart te volgen. Ook kunt u deze als video op slaan en later dus nog eens bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.