Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenis Hoevelaken

Begrafenis Hoevelaken verzorgen met Valleilaan Uitvaartzorg 

Begrafenis Hoevelaken Valleilaan Uitvaartzorg helpt u bij het organiseren van een begrafenis in Hoevelaken. Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Juist op dat moment moeten er allerlei beslissingen worden genomen. De uitvaartverzorgers van Valleilaan Uitvaartzorg zijn persoonlijk, betrokken en hebben aandacht voor uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u op een waardige manier afscheid kan nemen van uw dierbare. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe wij u het beste kunnen ondersteunen.

Valleilaan Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de gemeente Leusden en omgeving. Wanneer u voor ons kiest om u te helpen bij het organiseren van een begrafenis in Hoevelaken, gaan we graag persoonlijk in gesprek. In dit gesprek bespreken we graag uw wensen en vertellen we u over onze mogelijkheden. De begrafenis in Hoevelaken proberen wij zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij doen er alles aan om uw wensen en de laatste wens van uw dierbare te realiseren.

Ons uitvaartcentrum 

Wij denken graag met u meer over de mogelijkheden. Zo kunnen wij voor u ook rouwboeketten, uitvaartkisten en rouwvervoer regelen. Valleilaan Uitvaartzorg heeft haar eigen rouwvervoer. U kunt uit twee auto’s kiezen die wij tot onze beschikking hebben. Als u andere wensen heeft dan kijken wij graag met u mee. Ook hebben wij ons eigen uitvaartcentrum. Hierin bevinden zich een aula en een rouwkamer. In de aula kunt u de condoleance en de plechtigheid organiseren. De rouwkamer is geschikt om uw dierbare op te baren of u terug te trekken met familie. 

Natuurlijk heeft ook altijd de mogelijkheid om het afscheid op een andere locatie te organiseren. Wij bieden u de mogelijkheid om de begrafenis in Hoevelaken te organiseren in onze bijzondere omgeving. Onze ervaren medewerkers zijn bekend met de meeste locaties in de buurt en kunnen u hierin dus goed adviseren. Als u meer wilt weten over de uitvaart in Hoevelaken, neem gerust contact met ons op. 

.