Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Crematie Hoevelaken

Crematie Hoevelaken laten verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg 

Crematie Hoevelaken Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het organiseren van een crematie in Hoevelaken? Dan bent u bij Valleilaan Uitvaartzorg op de goede plek. Wij helpen u graag bij het nadenken over het afscheid. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze periode moeten er veel beslissingen worden genomen. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het organiseren van een crematie in Hoevelaken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen zodat wij deze goed op een rijtje hebben. 

Valleilaan Uitvaartzorg is een kleinschalige onderneming en verzorgt crematies in de gemeente Leusden en wijde omgeving, dus natuurlijk ook in Hoevelaken. Als u een crematie in Hoevelaken wilt organiseren bieden wij u verschillende mogelijkheden. Het belangrijkste voor ons is dat wij uw wensen zoveel mogelijk kunnen verwerken in het afscheid. Met onze ruime ervaring weten wij goed hoe wij u het beste bij kunnen staan. 

Uw dierbare laten cremeren met de hulp van Valleilaan Uitvaartzorg 

Voor een crematie in Hoevelaken heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf de locatie kiest voor het afscheid. Het crematorium in Hoevelaken wordt hierbij uitsluitend gebruikt voor het cremeren van het lichaam. Wij zijn bekend in de regio en kunnen u dus goed helpen bij het uitzoeken van de juiste locatie. Het belangrijkste is dat het voldoet aan uw wensen en de juiste sfeer heeft. Daarnaast mag u uiteraard ook gebruik maken van ons afscheidshuis. 

In ons afscheidshuis hebben wij gezorgd voor een huiselijke, intieme en vredige sfeer. U bent altijd van harte welkom in ons afscheidshuis. Kom gerust langs om de sfeer zelf te ervaren. Graag vertellen wij u meer over onze mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de uitvaart in Hoevelaken? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u zorgen wij graag voor een mooi en waardig afscheid. 

.