Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 61 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begrafenisondernemer Nijkerk

Begrafenisondernemer Nijkerk, Valleilaan Uitvaartzorg

Begrafenisondernemer NijkerkHet is een zeer tragische gebeurtenis wanneer uw dierbare recentelijk is overleden. Wat van groot belang is, is dat er een goed en gepast afscheid genomen wordt van de overleden dierbare. Valleilaan Uitvaartzorg staat dag en nacht klaar voor haar klanten. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, en hebben door de jaren heen onze klanten goed begeleidt bij het organiseren van de uitvaart. Wij vinden het overigens heel belangrijk dat wij zowel organisatorisch en emotioneel betrokken zijn bij de nabestaanden, tijdens deze zware en emotionele periode. Wanneer u ons voor het eerst contacteert, dan zal u een vaste uitvaartleider toegewezen krijgen. Dit wordt uw vaste aanspreekpunt. Echter zult u ook merken dat wij een hecht team vormen, waar u altijd bij terecht kan. Wij zijn immers dag en nacht bereikbaar via de contact gegevens. Wilt u meer weten over begrafenisondernemer Valleilaan in Nijkerk, lees dan verder.

Laat een waardige begrafenis verzorgen door Begrafenisondernemer Valleilaan in Nijkerk

De begrafenis van uw overleden dierbare wordt volledig naar wens uitgevoerd zoals de dierbare en de nabestaanden het voor ogen hadden. Dan kijkt u later met een trots en fijn gevoel terug op de begrafenis van uw dierbare. U gaat met onze vaste aanspreekpunt in een uitgebreid gesprek om alle wensen voor de begrafenis te bespreken. U hoeft echter niet alles direct na het overlijden geregeld te hebben. Zo krijgt u rustig de tijd om ook zelf onderdelen te regelen en verzorgen, als u dit wenst. Er zijn veel mogelijkheden die  u heeft bij het laten verzorgen van een begrafenis. Denkt u hierbij aan de begraafplaats, de decoratie, het rouwvervoer en meer. Wij helpen u met alles, en leggen u veel mogelijkheden voor. Op onze website vindt u meer over de mogelijkheden bij een begrafenis.

Heeft u verder vragen, dan horen wij die graag. U vindt de gegevens op de contact pagina. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.