Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 61 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Kinderuitvaart Nijkerk

Kinderuitvaart Nijkerk verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Kinderuitvaart NijkerkEr is niets erger en oneerlijker dan wanneer uw kind het leven verlaat. Hij of zij is nog veel te jong hiervoor, en had nog zo een mooie toekomst voor zich. En toch is het gebeurd, en moet u een afscheid nemen van u kind. Dit is erg lastig om te doen, en heeft ook heel veel tijd nodig. Wij van Valleilaan Uitvaartzorg weten als geen ander hoe moeilijk het is om een afscheid te nemen. Wanneer u de kinderuitvaart door ons in Nijkerk laat verzorgen, zullen wij u dag en nacht bijstaan en voor u bereikbaar zijn. Het is namelijk erg belangrijk dat u de liefde en de warmte om u heen heeft tijdens zo een zware periode. Valleilaan Uitvaartzorg gaat haar uiterste best doen om een waardig afscheid te verzorgen voor uw kind. Raadpleeg onze website of lees hieronder verder voor meer over onze uitvaartzorg.

Een prachtige kinderuitvaart en een waardig afscheid van uw kind in Nijkerk laat u verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg

Het is belangrijk dat u tijdens deze periode veel rust en ruimte krijgt om te rouwen. U moet zo min mogelijk aan uw hoofd hebben, en u zich nergens zorgen over maken. Daar gaan wij u bij helpen. Wij gaan namelijk aan de hand van uw wensen voor de uitvaart aan de slag. Bespreek uw wensen goed met uw naasten en uw nabije omgeving. Zo creëert u rust in uw omgeving, wat erg belangrijk is. Bovendien zullen wij alles regelen wat er bij de uitvaart en het overlijden geregeld moet worden. U wordt volledig door ons ontzorgd. Het is erg mooi om de uitvaart het leven van uw kind te laten reflecteren. Er zijn veel mogelijkheden bij een uitvaart om dit te realiseren. Samen met u gaan wij hiervoor zorgen. Laat u hier een wensen lijst achter voor het afscheid. Ook kunt u ons altijd contacteren voor u wensen. Dat doet u via onze Facebook of contact pagina.