Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart regelen Leusden

Uitvaart regelen Leusden door Valleilaan Uitvaartzorg

Uitvaart regelen LeusdenBent u op zoek naar een ervaren uitvaartondernemer in de omgeving van Leusden, die de uitvaart van uw dierbare volledig regelt en verzorgd? Neem dan contact op met Valleilaan Uitvaartzorg. Wij zijn namelijk een bekend adres in de omgeving van Leusden. Door onze jarenlange ervaring in het gebied van Leusden kunnen wij de nabestaanden veel verschillende opties en mogelijkheden voorleggen voor de uitvaart van de overleden dierbare. Bij ons is het bovendien de prioriteit dat de nabestaanden correct begeleidt worden in deze zware en emotionele periode. Dit doen wij aan de hand van ons hecht en ervaren team. Wij zullen u volledig ontzorgen met alles wat betreft de uitvaart en het overlijden van uw dierbare. Dan heeft u namelijk de tijd en de ruimte om te rouwen, nu dit nodig is tijdens deze ingrijpende periode. Wilt u meer weten over het laten regelen van een uitvaart in Leusden, lees dan verder.

Laat een waardig en mooi uitvaart in Leusden volledig regelen door Valleilaan Uitvaartzorg

Door onze brede kennis op het gebied van het verzorgen van een uitvaart, kunnen wij u veel mogelijkheden aanbieden. Zo kunt u uiteraard een begrafenis laten verzorgen in Leusden of omgeving. U kunt hiervoor zelf de begraafplaats uitkiezen. Hierbij moet u rekening houden met het feit dat de kosten per gemeente kunnen verschillen. Ook is het de mogelijkheid om een crematie te laten verzorgen. Hiervoor hebben wij onze eigen uitvaartcentrum ter beschikking, die u vindt in het plaatsje Leusden. Onze uitvaartcentrum beschikt over alle faciliteiten die benodigd zijn voor een waardig afscheid. Ook kunt u alleen de crematie in onze uitvaartcentrum laten plaatsvinden, en het afscheid zelf op een andere locatie laten verzorgen. Meer over een ‘stille crematie’ leest u op deze pagina. Wij zullen aandachtig naar uw wensen luisteren, en u alle mogelijkheden voorleggen.

Voor al uw vragen en wensen kunt u ons contacteren op de contact pagina of op onze Facebook pagina.