Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De wereld staat op dat moment even stil. En juist op dat moment moeten er veel beslissingen worden genomen. Het is te begrijpen dat uw hoofd er niet naar staat om dit allemaal zelf te moeten regelen. De medewerkers van Valleilaan Uitvaartzorg kunnen u volledig ontzorgen met: aandacht voor uw wensen en op een respectvolle wijze afscheid nemen van een dierbare. Sinds lang verzorgen wij uitvaarten in de gemeente Leusden en wijde omgeving. Er wordt steeds vaker een beroep op gedaan op onze diensten buiten deze regio’s. Dit is uiteraard geen probleem. Ook dan staan wij voor u klaar.

 

Valleilaan Uitvaartzorg

Daar waar anderen spreken over louter uitvaartverzorging spreken wij bij Valleilaan Uitvaartzorg over overlijdenszorg, waarbij wij een kortdurende, intensieve samenwerkingsrelatie aangaan met de nabestaande(n). Zoals geen blad aan een boom hetzelfde is, zo zijn er ook geen twee mensen hetzelfde. Elk mens is uniek. 

Betrokkenheid, warmte, aandacht, afstemmen op, luisteren, tussen de regels lezen, empathie, spiegelen, vertaalslagen maken, oog hebben voor detail, samen doen en het regelen van zaken zijn aspecten die Reina Loots belangrijk vindt in die samenwerkingsrelatie. Centraal staan de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Zaak is dat de uitvaart moet kloppen voor de nabestaanden en/of degene die vorm wil geven aan de eigen uitvaart.