Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 45 recensies

Uitvaartzorg Leusden

Uitvaartzorg Leusden, laat de uitvaart verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg

Uitvaartzorg LeusdenElk mens verdient een waardig afscheid van zijn of haar leven.. Daarom laat u een uitvaart verzorgen door een ervaren uitvaartverzorging. Valleilaan Uitvaartzorg weet hoe moeilijk de periode van het overlijden van een dierbare is. Wij steunen u graag tijdens deze emotionele periode en gaan samen met u ervoor zorgen dat uw dierbare een afscheid krijgt die u voor ogen had. Het is namelijk onze prioriteit dat het afscheid wordt verzorgd zoals de overleden dierbare en de nabestaanden het voor ogen hadden. Samen met u gaan we aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Wij zijn bekend met de regio en leggen u ook veel opties voor. Bespreek uw wensen goed met uw nabije omgeving, om zo rust te creƫren in een hectische periode. Voor meer over onze uitvaartzorg in Leusden leest u verder.

Laat een prachtige en onvergetelijke uitvaart verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg in Leusden

Wanneer uw dierbare recentelijk overleden is, contacteert u ons zodat wij spoedig met ons verzorgingsteam naar u toe komen. Ook gaan wij dan met u in gesprek om aandachtig te luisteren naar de wensen die u heeft. Wij zijn bekend met de omgeving van Leusden en helpen u graag met het laten zien van de mogelijkheden die er zijn. Er zijn namelijk veel keuzes die gemaakt moeten worden bij een uitvaart. Hier leest u alvast meer over de mogelijkheden. Verder kunt u er rekening mee houden dat wij alles voor u gaan regelen wat er te regelen valt. Dit geldt voor de uitvaart, en ook alles omtrent het overlijden van uw dierbare. Wij zorgen ervoor dat u de tijd en de ruimte krijgt om te rouwen, nu dit hard nodig is. Als u verder nog uw laatste wensen aan ons wil laten horen, of andere vragen heeft, dan kunt u ons altijd contacteren. Dit kunt u doen via onze contact pagina of op onze Facebook.