Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartzorg Leusden

Uitvaartzorg Leusden, laat de uitvaart verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg

Uitvaartzorg LeusdenElk mens verdient een waardig afscheid van zijn of haar leven.. Daarom laat u een uitvaart verzorgen door een ervaren uitvaartverzorging. Valleilaan Uitvaartzorg weet hoe moeilijk de periode van het overlijden van een dierbare is. Wij steunen u graag tijdens deze emotionele periode en gaan samen met u ervoor zorgen dat uw dierbare een afscheid krijgt die u voor ogen had. Het is namelijk onze prioriteit dat het afscheid wordt verzorgd zoals de overleden dierbare en de nabestaanden het voor ogen hadden. Samen met u gaan we aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Wij zijn bekend met de regio en leggen u ook veel opties voor. Bespreek uw wensen goed met uw nabije omgeving, om zo rust te creëren in een hectische periode. Voor meer over onze uitvaartzorg in Leusden leest u verder.

Laat een prachtige en onvergetelijke uitvaart verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg in Leusden

Wanneer uw dierbare recentelijk overleden is, contacteert u ons zodat wij spoedig met ons verzorgingsteam naar u toe komen. Ook gaan wij dan met u in gesprek om aandachtig te luisteren naar de wensen die u heeft. Wij zijn bekend met de omgeving van Leusden en helpen u graag met het laten zien van de mogelijkheden die er zijn. Er zijn namelijk veel keuzes die gemaakt moeten worden bij een uitvaart. Hier leest u alvast meer over de mogelijkheden. Verder kunt u er rekening mee houden dat wij alles voor u gaan regelen wat er te regelen valt. Dit geldt voor de uitvaart, en ook alles omtrent het overlijden van uw dierbare. Wij zorgen ervoor dat u de tijd en de ruimte krijgt om te rouwen, nu dit hard nodig is. Als u verder nog uw laatste wensen aan ons wil laten horen, of andere vragen heeft, dan kunt u ons altijd contacteren. Dit kunt u doen via onze contact pagina of op onze Facebook.