As urnen en sieraden

In Uitvaartcentrum Valleilaan staat een vitrinekast met voorbeelden van urnen en sieraden. Deze voorbeelden geven u een goed beeld van wat er zoal te koop is. Natuurlijk is de keuze veel groter dan wat wij u kunnen laten zien.

Urnen voor volwassen
Wist u dat er van een volwassen persoon gemiddeld 3-3,5 kg as overblijft na de crematie? De as wordt vanuit het crematorium standaard bewaard in een urn. Deze urn kunt u gebruiken om bijvoorbeeld bij te zetten in een urnengraf of in een urnenmuur (met stenen afsluitplaat) op de begraafplaats of bij het crematorium. Als u de urn thuis wilt neerzetten of bijvoorbeeld wilt plaatsen in een urnenmuur met een glazen afsluitplaat dat zult u waarschijnlijk de keuze maken voor een sier urn. Sier urnen zijn er in vele vormen, kleuren, maten en materiaalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, metaal, keramiek of glas.

Urnen voor pasgeborenen
Na de crematie van een pasgeborene blijft er heel weinig as over. De hoeveelheid as pas in een heel klein doosje. De urnen voor pasgeborenen zijn daarom ook veel kleiner dan die van een volwassen persoon.

Gedenksieraden
Gedenksieraden geven vaak extra steun in een bijzondere en moeilijke tijd. U draagt uw dierbare altijd symbolisch met u mee. In een gedenksieraad wordt geen as bewaard.

As sieraden
As sieraden zijn een tastbare herinnering aan uw dierbare en dragen bij aan de rouwverwerking. In een as sieraad kan een kleine hoeveelheid van de as bewaard worden. U draagt dan altijd iets tastbaars met u mee. De keuze is groot; denk aan bijvoorbeeld een hangertje voor aan een halsketting, een ring of geblazen glas met daarin een klein beetje as verwerkt.

Wanneer u interesse heeft dan bent u van harte welkom, wordt de koffie vers voor u gezet.  Maak wel even van tevoren een telefonische afspraak. Graag tot ziens!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.