Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 8.9 op basis van 73 recensies

As urnen en sieraden

Gepubliceerd op:

In Uitvaartcentrum Valleilaan staat een vitrinekast met voorbeelden van urnen en sieraden. Deze voorbeelden geven u een goed beeld van wat er zoal te koop is. Natuurlijk is de keuze veel groter dan wat wij u kunnen laten zien.

Urnen voor volwassen
Wist u dat er van een volwassen persoon gemiddeld 3-3,5 kg as overblijft na de crematie? De as wordt vanuit het crematorium standaard bewaard in een urn. Deze urn kunt u gebruiken om bijvoorbeeld bij te zetten in een urnengraf of in een urnenmuur (met stenen afsluitplaat) op de begraafplaats of bij het crematorium. Als u de urn thuis wilt neerzetten of bijvoorbeeld wilt plaatsen in een urnenmuur met een glazen afsluitplaat dat zult u waarschijnlijk de keuze maken voor een sier urn. Sier urnen zijn er in vele vormen, kleuren, maten en materiaalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, metaal, keramiek of glas.

Sier urn

 

Urnen voor pasgeborenen
Na de crematie van een pasgeborene blijft er heel weinig as over. De hoeveelheid as pas in een heel klein doosje. De urnen voor pasgeborenen zijn daarom ook veel kleiner dan die van een volwassen persoon.

Gedenksieraden
Gedenksieraden geven vaak extra steun in een bijzondere en moeilijke tijd. U draagt uw dierbare altijd symbolisch met u mee. In een gedenksieraad wordt geen as bewaard.

As sieraden
As sieraden zijn een tastbare herinnering aan uw dierbare en dragen bij aan de rouwverwerking. In een as sieraad kan een kleine hoeveelheid van de as bewaard worden. U draagt dan altijd iets tastbaars met u mee. De keuze is groot; denk aan bijvoorbeeld een hangertje voor aan een halsketting, een ring of geblazen glas met daarin een klein beetje as verwerkt.

As sieraden

Wanneer u interesse heeft dan bent u van harte welkom, wordt de koffie vers voor u gezet.  Maak wel even van tevoren een telefonische afspraak. Graag tot ziens!