Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 8.9 op basis van 73 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Ons Uitvaartcentrum

Wij zijn gevestigd aan de Valleilaan 2 in Leusden. De gemeente Leusden ligt in het westen van de provincie Utrecht, op ongeveer 3 kilometer afstand van Amersfoort. Bij ons op locatie is alles aanwezig om de uitvaart te organiseren die u voor ogen heeft. Ook zijn er verschillende opties bespreekbaar wat betreft de prachtige omgeving van ons uitvaartcentrum.

Uitvaartcentrum Valleilaan Uitvaartzorg

Ons uitvaartcentrum is kleinschalig maar sfeervol ingericht. Naast onze rouwkamer beschikken wij  ook over een sleutelkamer. In onze 24-uurs rouwkamer verblijft uw dierbare continue op de kamer tot aan de dag van de uitvaart en kunt u uw overleden dierbare 24 uur per dag bezoeken. Door middel van een eigen sleutel heeft u vrij toegang tot uw dierbare en kunt u op ieder gewenst moment langs komen om afscheid te nemen.

Valleilaan Uitvaartzorg biedt u hiermee alle faciliteiten nodig om een passend afscheid te organiseren. Zo beschikken wij ook over een aula, waar de plechtigheid gehouden kan worden. Ook bieden wij de mogelijkheid om na de uitvaart herinneringen op te halen met een door ons verzorgd hapje of drankje. Verder heeft u de optie om de verzorging van de overledene binnen ons uitvaartcentrum plaats te laten vinden, met de hulp van ons ervaren verzorgingsteam. Om alle mogelijkheden die ons uitvaartcentrum u biedt door te spreken kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Opbaring

Indien mogelijk kan de overleden natuurlijk thuis worden opgebaard, maar ook elders. Thuis kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn, in uw huiselijk vertrouwde omgeving. Als de overledene niet thuis wordt opgebaard, kunt u kiezen voor het opbaren in het Valleilaan uitvaartcentrum, ons mortuarium of  verzorging- of verpleeghuis.

De omgeving van onze locatie

In de omgeving van ons uitvaartcentrum is onder andere de Utrechtse Heuvelrug te vinden. Deze is vooral bedekt met bos en prachtige heidevelden. Bij Valleilaan Uitvaartzorg bieden wij u de mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren in onze bijzondere omgeving. Zo is het mogelijk om afscheid te nemen in de prachtige natuur in onze omgeving. Ook zijn er verschillende overdekte locaties in de buurt waar passend afscheid genomen kan worden. Onze ervaren medewerkers zijn bekend met de meeste locaties in onze omgeving en kunnen u helpen met het uitzoeken van een locatie die bij u past. Neemt u hiervoor vooral contact met ons op! Voor meer informatie over het kiezen van een locatie voor uw uitvaart kunt u ook een kijkje nemen op onze pagina ‘Uitvaart locaties’. Deze is te vinden onder het kopje ‘Mogelijkheden’, of via deze link.