Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 61 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Contact

Wij zijn te allen tijden bereikbaar voor het melden van een overlijden. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart, wilt u wellicht een voorgesprek hierover om uw uitvaart vooraf vast te leggen of wilt u geïnformeerd worden over de kosten? Neemt u dan even contact met ons op voor een afspraak.

Volg ons ook op sociale media

Ons uitvaartcentrum in Leusden. Uiteraard heeft u bij ons de mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren binnen ons uitvaartcentrum. Zo kunt u gebruik maken van onze aula voor zowel een condoleance als voor de plechtigheid. In onze aula kunnen wij op dit moment zo’n 30-35 gasten ontvangen. Lees hier verder: https://valleilaanuitvaartzorg.nl/uitvaart-locatie/

18-11-2022

Betrokkenheid, warmte, aandacht, afstemmen op, luisteren, tussen de regels lezen, empathie, spiegelen, vertaalslagen maken, oog hebben voor detail, samen doen en het regelen van zaken zijn aspecten die Reina Loots belangrijk vindt in die samenwerkingsrelatie. Centraal staan de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Zaak is dat de begrafenis of crematie in Leusden moet kloppen voor de nabestaanden en/of degene die vorm wil geven aan zijn of haar eigen afscheid.

04-11-2022

Wilsbeschikking bij Valleilaan Uitvaartzorg Het is niet zo vanzelfsprekend om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden. Lees hier meer!

21-10-2022

😪

18-10-2022