Uitvaartkisten

Bij Valleilaan Uitvaartzorg hebben wij talrijke mogelijkheden voor uw uitvaartkist. Wij maken uw grafkist persoonlijk en uniek.

Kiezen tussen cremeren en begraven is een belangrijke beslissing, maar in beide gevallen kun je de perfecte kist kiezen uit ons uitgebreide assortiment. We bieden een verscheidenheid aan houtsoorten, waaronder populierenhout, zachthout, eersteklas hardhout en milieuvriendelijke soorten. Maar ook uitvaartmanden en planken met een wade zijn toenemend gevraagd. Ook bieden we uitvaartkisten aan in verschillende tinten om zo aan je voorkeur te kunnen voldoen.

Als je de uitvaartkist wilt personaliseren, kun je hem zelf decoreren. Laat vrienden en familieleden hun naam ondertekenen of een hartelijke boodschap achterlaten. Voeg persoonlijke accenten toe: foto’s, bloemen uit de tuin, stof van een dierbare deken of kledingstuk. Als je er de voorkeur aan geeft om de herinnering aan je dierbare te vereeuwigen met foto’s, bieden we een kistenservice met fotoprint.

Overleg met de begrafenisonderneming of de uitvaartkist voldoet aan de afmetingen en voorschriften en laat dan je creativiteit de vrije loop. Een handgemaakte kist is net zo bijzonder als de overleden persoon en zo geef je hem of haar het onvergetelijke afscheid dat hij of zij verdient.

uitvaartkisten Leusden
Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Valleilaan Uitvaartzorg Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.