Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 45 recensies

Uitvaart Locaties

Bij Valleilaan Uitvaartzorg bent u vrij om een uitvaart locatie te vinden die bij u past. Dit hoeft dus niet altijd ons uitvaartcentrum te zijn, al is dit uiteraard wel mogelijk. Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken van uw uitvaart locatie.

Ons uitvaartcentrum in Leusden

Uiteraard heeft u bij ons de mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren binnen ons uitvaartcentrum. Zo kunt gebruik maken van onze aula voor zowel een condoleance als voor de plechtigheid. In onze aula kunnen wij op dit moment zo’n 30-35 gasten ontvangen.

Ook kunt u gebruik maken van onze vele ander faciliteiten. Zo beschikken wij over een rouwkamer, waar het lichaam van uw dierbare kan worden opgebaard. Als een nabestaande een rouwbezoek wil brengen in de rouwkamer buiten de afgesproken uren is dit ook mogelijk. Het is dan belangrijk om van te voren even te bellen, zodat een van onze medewerkers u kan ontvangen. Ook is de rouwkamer een plek waar de familie zich op elk gewenst moment kan terugtrekken.

Overige Uitvaartlocaties

Uitvaart locatie

Wij verzorgen uitvaarten in Amersfoort, Bilthoven, Doorn, Ermelo, Hoevelaken, Maarn, Nijkerk, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Voorthuizen, Woudenberg, Zeist en uiteraard in Leusden. In overleg is het ook mogelijk om een uitvaart te verzorgen buiten ons werkgebied. Uitvaartverzorging Valleilaan kan in heel Nederland gebruik maken van uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria.

Zoals eerder vermeld bent u vrij om uw eigen locatie te kiezen voor uw uitvaart. Het is mogelijk om uw uitvaart in een gebouw te organiseren (bijv. in een kerk), maar u kunt ook een locatie in de buitenlucht uitkiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi natuurgebied of zelfs een locatie met een bijzondere herinnering. Bij het kiezen van een buiten locatie is het belangrijk om rekening te houden met zowel het jaargetijde en de weersverwachtingen. In elk geval is het belangrijk om rekening te houden met maximaal aantal mensen dat op een locatie samen kan komen. Vooral in de huidige tijd met het coronavirus is dit het belangrijkste criteria bij het kiezen van uw locatie. Onze medewerkers helpen u graag bij het zoeken naar een locatie die bij u past.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over (het kiezen van) een uitvaart locatie? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Onze contactgegevens zijn staan onder aan deze pagina en op onze contactpagina. Ook kunt u ons contactformulier invullen, wederom te vinden onder aan deze pagina. Wij zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen!