Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Crematie Amersfoort

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Locaties

Bij Valleilaan Uitvaartzorg bent u vrij om een uitvaart locatie te vinden die bij u past. Dit hoeft dus niet altijd ons uitvaartcentrum te zijn, al is dit uiteraard wel mogelijk. Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken van uw uitvaart locatie.

Ons uitvaartcentrum in Leusden

Uiteraard heeft u bij ons de mogelijkheid om uw uitvaart te organiseren binnen ons uitvaartcentrum. Zo kunt u gebruik maken van onze aula voor zowel een condoleance als voor de plechtigheid. In onze aula kunnen wij op dit moment zo’n 30-35 gasten ontvangen.

Ook kunt u gebruik maken van onze vele andere faciliteiten. Zo beschikken wij over een rouwkamer, waar het lichaam van uw dierbare kan worden opgebaard. Als een nabestaande een rouwbezoek wil brengen in de rouwkamer buiten de afgesproken uren is dit ook mogelijk. Het is dan belangrijk om van te voren even te bellen, zodat een van onze medewerkers u kan ontvangen. Ook is de rouwkamer een plek waar de familie zich op elk gewenst moment kan terugtrekken.

Overige Uitvaartlocaties

Valleilaan Uitvaartzorg heeft een goede relatie met de voorgangers van zowel de Rooms Katholieke als met de PGL kerken in onze gemeenschap. Ongeacht welke Godsdienst of geloofsovertuiging u heeft, weten en respecteren wij de symboliek en protocollen bij een kerkelijke uitvaart.

Ook kunnen wij u diverse mooie rituelen aanreiken om het afscheid nóg persoonlijker te maken, toch vergeten we ook niet de “oude” tradities die bij een uitvaart horen.

Leusden heeft een eigen crematorium, maar ook met de diverse crematoria en begraafplaatsen in onze regio, hebben wij prettig contact. Door het opgebouwde contact in de loop der jaren, weten wij dat ook de medewerkers van de begraafplaats of het crematorium er alles aan doen om het “onze“ families aan niets te laten ontbreken.

Wij hebben ervaring met het verzorgen van uitvaarten in Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Doorn, Hoevelaken, Nijkerk, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Woudenberg en Zeist.

Leusden is een schitterende omgeving waarin het ook mogelijk is om buiten op diverse locaties een afscheidsdienst te houden of juist het leven te vieren dat uw overleden dierbare heeft geleefd. Alles is mogelijk, ook met een hapje of drankje. Samen kunnen we kijken wat het beste past.

.