Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 45 recensies

Mogelijkheden

Bij Valleilaan Uitvaartzorg zijn er veel verschillende opties om uw uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Op deze pagina vatten wij een paar van deze mogelijkheden kort samen.

 

Uw eigen uitvaart

Vaak hebben mensen al enige ideeën of wensen over hun eigen uitvaart. Bij Valleilaan Uitvaartzorg helpen wij u deze goed te documenteren voor uw nabestaanden. Na uw overlijden kunnen deze wensen dan een leidraad zijn bij het organiseren van uw uitvaart. Voor meer informatie over het organiseren van uw eigen uitvaart en het vastleggen van uw laatste wensen kunt u terecht op deze pagina.

Stille crematie

Een van onze mogelijkheden is het organiseren van een Stille Crematie. Wij merken dat hier steeds meer vraag naar is. In deze speciale uitvaartplechtigheid wordt het afscheid niet in het crematorium, maar op een externe, eigen gekozen locatie georganiseerd. Het crematorium wordt alleen nog gebruikt voor de daadwerkelijke crematie zelf. Deze mogelijkheid biedt u de optie om afscheid te nemen op een persoonlijke locatie, zoals bijvoorbeeld in het huis van de overledene. Meer informatie over deze bijzondere optie is te vinden op deze pagina.

Uitvaart live streamen

Soms komt het voor dat nabestaanden niet fysiek bij een uitvaart aanwezig kunnen zijn. Dit kan bijvoorbeeld doordat er geen vervoer is, maar ook door bijvoorbeeld een restrictie in de huidige coronatijd. Het live streamen van uw uitvaart kan hier de oplossing voor zijn. In dit geval kunnen nabestaanden mee kijken met de uitvaart van achter hun computer via een persoonlijke link. Op deze manier kan er toch nog op afstand afscheid genomen worden, samen met alle andere nabestaanden. Wilt u meer informatie over het live streamen van uw uitvaart? Neemt u dan een kijkje op onze pagina ‘Uitvaart live streamen’, te vinden via deze link.

Uitvaart locaties mogelijkheden

Het kiezen van een uitvaart locatie blijkt soms een lastige keuze. U kunt uiteraard gebruik maken van ons eigen uitvaartcentrum, maar u heeft ook de optie om op zoek te gaan naar een externe locatie. Onze medewerkers kunnen u begeleiden in deze zoektocht. Voor meer informatie over ons uitvaartcentrum of over een externa uitvaart locatie kunt u terecht op onze pagina ‘Uitvaart locaties‘.

Contact over mogelijkheden voor uw uitvaart

Heeft u vragen over de genoemde mogelijkheden? Of zou u graag het organiseren van een uitvaart, rouwboeketten, uitvaartkisten willen bespreken met een van onze medewerkers? U kunt u altijd contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan de pagina. De contactgegevens zijn ook te vinden op onze contactpagina.