Boer Hein Brouwer, begraven op eigen terrein.

Heijmen ‘Hein’ Brouwer is op 76-jarige leeftijd overleden. En daarmee is een markant plaatsgenoot heengegaan. De zonderlinge keuterboer, zijn boerderij aan de Laapeerseweg is makkelijk te herkennen, ging volstrekt zijn eigen gang .

De in Leusden bekende boer Hein Brouwer is vandaag begraven bij zijn eigen boerderij in het dorp. Het was de laatste wens van de marcante boer om van zijn erf zijn laatste rustplaats te maken, en dat is hem gelukt. Bij de uitvaart waren enkele nabestaanden aanwezig om hem de laatste eer te bewijzen. “Het was een kleurrijk en gezellig persoon. Met een eigen mening en eigen overtuiging”, vertelt nabestaande Janine.

Uitvaartverzorger Reina Loots vond de rustplaats van de boer erg bijzonder. “Het is echt iets heel aparts en heel unieks in Nederland. Maar Hein was ook een aparte en unieke man.”

 

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.