Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 8.9 op basis van 73 recensies

Adrie Kreikamp

 30 juli 1938
Adrie
 25 december 2021

Rouwkaart

8 reacties op “Adrie Kreikamp”

 1. Tera Bal schreef:

  Lieve familie
  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma.
  Wij waren nichten van elkaar, van moeders kant.
  Ik herinner mij haar als een lieve en hartelijke vrouw.
  Heel veel sterkte gewenst.
  Tera Bal
  Den Haag

 2. Ingeborg, Jeroen en Nikee schreef:

  Lieverds,
  Ondanks het grote verdriet denk ik dat Adrie een waardig afscheid heeft gehad met alle liefde en zorg van jullie.
  Trots op jullie allemaal!
  Sterkte en een dikke knuffel

 3. Hans Bal schreef:

  Enkele van mijn vele herinneringen aan Adrie.
  De eerste keer dat ik bij Adrie haar ouders kwam, was Adrie zes jaar en ik zes maanden, daar ben ik toen ruim een jaar gebleven, ik kan mij dat uiteraard niet herinneren Adrie kon dat wel.
  Van af ongeveer mijn achtste jaar mocht ik heel veel zomervakanties bij haar ouders komen logeren, ik ging dan op de fiets van Den Haag naar hun adres in Hamersveld.
  In Hamersveld deden wij zeker voor een jongen uit de stad veel leuke dingen, zo is het gezamenlijk bramen plukken mij altijd bijgebleven
  Adrie en ik hebben zelfs samen op school gezeten het jaartal weet ik niet meer precies het is namelijk al zo’n 70 jaar geleden.
  Mijn moeder lag toen 3 maanden in het ziekenhuis gedurende die tijd mocht ik bij de ouders van Adrie logeren, wij gingen toen gezamenlijk op de fiets naar school in Amersfoort.
  De herinneringen aan Adrie brengt mij vooral terug naar onze jeugd, het contact en ontmoetingen met Adrie zijn echter altijd gebleven, waarbij Adrie soms tegen mij zei je bent eigenlijk gewoon ons broertje.
  Voor mij voelt het overlijden van Adrie aan als het overlijden van een zusje.

  Liefs Hans

 4. Carla Vlieland schreef:

  Bij deze wil ik de familie mijn deelneming betuigen met het overlijden van mevrouw Kreikamp. Het is , voor mijn gevoel althans, wel zeer onverwachts. Donderdagmiddag 16 dec. bracht ik als contactpersoon van de Marcuskerk haar een bezoekje en overhandigde een plantje ter gelegenheid van het a.s. Kerstfeest. Ze was , zo op het oog althans , wat met het huishouden bezig en maakte een aardig praatje met mij. Geen enkele aanwijzing van een naderend einde. Mijn verbazing was groot vandaag om in de Leusder Krant haar rouwadvertentie te lezen……… ik wens de familie voor de komende tijd sterkte toe en moge de goede herinneringen aan haar troost bieden.

 5. Henk en Ida schreef:

  Lieve Johan, Franca en familie,
  Nu zonder moeder door in het leven, wees trots op alles wat ze aan jullie heeft doorgegeven en kijk terug op alle fijne momenten die jullie met haar hebben kunnen delen.
  Veel liefs en sterkte, Henk en Ida

 6. Wessel van Dijk schreef:

  Lieve familie van Adrie,

  met grote verslagenheid lees ik het bericht….
  Adrie is onze oppas geweest voor Nico en Lisette.
  Een betere hadden we nooit kunnen vinden. Adrie heeft ons enorm ondersteunt en was altijd paraat!
  Een liefdevolle, zeer sociale vrouw die ik nooit zal vergeten. Heel veel sterkte allemaal met het grote verlies! Hartelijke groet Wessel van Dijk

 7. Familie van der Borg-Greefhorst schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
  Jullie vader Wim heeft jaren een volkstuintje gehad bij mijn ouders aan de Hamersveldseweg in Leusden. Na zijn overlijden kwam Adrie nog regelmatig langs. Meestal om, met goedkeuring, wat te halen van de tuin van jullie oom Chris. Als wij thuis waren kwam ze dan altijd even een praatje maken. Ze had altijd belangstelling voor ons en onze kinderen. Wij denken met een warm gevoel terug aan jullie ouders. Veel sterkte gewenst met dit verlies. Riet en Joop van der Borg-Greefhorst en Jan Greefhorst

 8. Edwin, Annemieke en Vera schreef:

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve moeder en oma. Voor ons was tante Adrie een lieve tante, we zullen haar missen! Voor altijd een speciaal plekje in ons hart!

  Liefs en sterkte,
  Edwin, Annemieke en Vera van Dorst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here