Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 45 recensies

Carla Heijting

 14 maart 1938 condoleanceregister mw Heijting 11 oktober 2021

Eén reactie op “Carla Heijting”

  1. Ans van Galen-Simons schreef:

    in mijn herinnering was Carla een zorgzame vrouw die begaan was met het lot van een ander. Altijd meelevend en zeer attent. Wanneer er iemand jarig was kwam er altijd een wenskaart met prachtige stickers beplakt of mooie plaatjes. Ook was er altijd een blijk van medeleven wanneer het met iemand niet goed ging. Ook dan kwam er van Carla een kaartje ter ondersteuning. Hartverwarmend. We gaan haar missen.
    Ans van Galen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here