Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Fokke Bakker

 3 april 1954
condoleance register
 24 augustus 2021

rouwkaart

19 reacties op “Fokke Bakker”

 1. Marc Sturkenboom schreef:

  Gecondoleerd aan de familie.

  Ik speelde in een jeugdbasketballteam dat van 2002 t/m 2007 door Fokke werd gecoacht en waarmee we meerdere keren regiokampioen zijn geworden. Hij leerde ons niet alleen de technische kant van de sport, maar bracht tegelijkertijd een mentaliteit en leerproces bij (doelen stellen, discipline, samenwerking) die veel breder in het leven toepasbaar zijn dan alleen op het basketballveld. Ik koester dat nog steeds zeer.

  Bedankt voor alles Fokke.

 2. Lisette en Ruud de Jong schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van Fokke. Wat een verdriet!
  Wij hebben Fokke slechts een paar keer ontmoet en hem leren kennen als een sympathieke, positieve en nuchtere man. Jullie zullen hem vast heel erg missen.
  Wij wensen Ansje, kinderen en kleinkinderen veel sterkte.
  Groet, Lisette en Ruud de Jong

 3. Miki Trifunovic schreef:

  Gecondoleerd met het verlies.

  Ik speelde ook in het jeugdbasketbalteam met Fokke als coach van 2002-2007. Fokke had een verliezend team die speelde als hobbie veranderd tot een kampioensteam die speelde met passie. Hij heeft een groot impact gehad op mijn leven en levensskills geleerd als discipline, teamwork, en hard werken onder andere. Ik vertel mijn familie nu nog steeds over die tijd en zijn impact op mijn leven.

  Moge hij rusten in vrede,

  Miki

 4. Jenny Versluis schreef:

  Beste Ans en familie,
  Ik heb Fokke vooral het afgelopen jaar leren kennen op onze ritjes van en naar het ziekenhuis. Tijdens onze ritjes vertelde hij veel verhalen, bv over zijn jeugd, zijn werk en over vroegere vakanties. hij was apetrots op zijn (klein)kinderen. Hij vertelde enthousiast en met bevlogenheid en we hebben ook veel gelachen. Zo zal ik me Fokke herinneren.
  Ik wens jullie heel veel sterkte om dit verlies een plek te kunnen geven en hoop dat de herinnering aan Fokke jullie troost bieden.
  Met groet en goeds,
  Jenny
  Buuf nr. 8

 5. Derryl lourens schreef:

  Fokke strenge maar een hart van goud.
  Ze passie en liefde voor het spel basketbal, zullen de meeste van ons nooit vergeten, even als de mooie verhalen over het leven dat gepaard ging met humor.
  Ik ben zeker blij Fokke gekend te hebben en wens de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies.

 6. Petra Hagen schreef:

  Lieve Ans en familie,

  We zijn dankbaar dat Fokke onze pleinbuurman was. Altijd in voor een gezellig praatje en een grapje met zijn olijke ogen.
  Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

  Petra Hagen en kids

 7. Dirk Ritter schreef:

  Jarenlang met veel plezier gebasketbald in het team van Fokke bij de Green Giants. Zijn toewijding en enthousiasme voor het spel waren aanstekelijk, zijn verhalen altijd vermakelijk. Een hele goede coach, die van een samengeraapt clubje een team maakte dat meermaals kampioen mocht worden. Fokke, bedankt voor alles!

  Mijn condoleances aan de familie en naasten van Fokke en veel sterkte met dit verlies.

 8. Bram Prinsen schreef:

  Met Fokke’s verlies is een stuk Green Giants geschiedenis voortaan in de sterren geschreven. De gedrevenheid en passie voor de sport en het overdragen daarvan naar de jeugd zal zeer gemist worden. In een groot deel van de basketballers in Leusden (en omstreken) leeft de kennis en passie die hij met ons heeft gedeeld.

  Sterkte in deze moeilijke tijd.

 9. Mart Waterval schreef:

  Lieve familie van Fokke,

  Jeetje, wat een bericht en wat een verlies. Gecondoleerd.

  Net als een aantal teamgenoten heb ik ook in een team van Fokke gespeeld bij de Green Giants, en veel geleerd. Ik vertel soms nog steeds verhalen over zijn humor en datgene wat hij me heeft bijgebracht, met name op basketbalgebied. De stortvloed aan dropjes die hij in een wedstrijd naar binnen werkte, maar ook de verhalen in de auto naar uitwedstrijden zal ik koesteren. Ook de manier waarop hij met de slimmigheid van een vos altijd één van de betere spelers was, als hij gedwongen was mee te spelen bij een wedstrijdvorm op de training, ondanks zijn mindere lengte en conditie dan de groep pubers die hij trainde.

  Fokke, rust zacht, en heel veel sterkte voor de familie.

  Mart

 10. Greta Gersen schreef:

  Jeetje Ans en dochters.

  Wat een enorme schok voor mij en wat intens verdrietig voor jullie dat Fokke veel te jong is overleden.
  Blij ben ik dat we nog even bij jullie zijn geweest een aantal maanden geleden , maar dat dat de laatste keer zou zijn, had ik niet verwacht.
  Ik wil jullie allemaal heel veel sterkte wensen voor de aankomende tijd
  Groetjes Greta Gersen wijkverpleging beweging 3.0

 11. Jan Veldhuizen schreef:

  Altijd genoten om bij de basketball recreanten tegen Fokke te spelen.

 12. Manfred Speksnijder schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van deze geweldige man.
  Fokke had altijd grote verhalen over waar hij allemaal geweest was en wat hij had uitgevreten. Een genot om naar te luisteren.
  Ook had hij altijd oor en oog voor de jeugd. Zowel op het veld als daar buiten was hij als een soort vader die ervoor zorgde dat iedereen tot het uiterste ging.
  Voor jezelf en vooral voor je team.

  In de jaren dat ik voorzitter was van de Green Giants kon ik altijd rekenen op de hulp en toewijding van Fokke voor de Jeugd. We gaan je missen om wie je was en met al je sterke verhalen.

  Sterkte.
  Groet Manfred Speksnijder Green Giants.

 13. Manfred Speksnijder schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van deze fantastische man.

  Fokke was een man met mooie en sterke verhalen en zeker met zijn hart op de juiste plek.
  Hij stond voor je klaar en je kon op hem rekenen. Met name de jeugd had een special plekje in zijn hart.
  Als een soort van vader zorgde hij er voor dat je tot het uiterste ging.
  In de tijd dat ik voorzitter was van de Green Giants kon ik altijd op Fokke rekenen.
  Daar zal ik hem altijd dankbaar voor zijn.

  Fokke we gaan je missen inclusief je sterke verhalen. Of ze allemaal waar zijn, of dat ze aangedikt zijn.
  Dat weten we niet, maar dat houdt de gedachte des te mooier.

  Groet Manfred Speksnijder
  Green Giants.

 14. Jelle van de Kerk schreef:

  Fokke was een man als geen ander. De afwisseling van de complete focus als er ook maar een bal in de buurt was, naar de humor zodra de wedstrijd voorbij was, zo was er maar één. De jaren dat hij ons trainde als team heeft ons als tieners niet alleen discipline, volharding en organisatie gebracht, maar ook plezier, een doel, en een paar van de beste vriendschappen in mijn leven. Zijn passie voor de sport en het doorgeven van zijn kennis en visie daarin is iets wat me echt heeft verwonderd en nooit in een andere coach heb teruggevonden.

  Fokke, rust zacht
  Veel sterkte gewenst in dit verlies

  Jelle

 15. Bucko Arends schreef:

  Gecondoleerd aan de familie en iedereen die hem lief heeft.

  Hij is ook mijn trainer en coach geweest. In een periode die tekenend was voor wie ik zou worden. Hij leerde me in mezelf te geloven, creatief te zijn, niet op te geven. Hij bracht structuur en eenheid in chaos. Hij liet je problemen vanuit verschillende invalshoeken aanpakken. Fokke was vriendelijk, inspirerend, hij leerde je streng voor jezelf te zijn. Meer uit jezelf te halen.

  Deze lessen zullen me altijd bijblijven en voortleven.

  Bedankt, Fokke.

  Rust zacht.

 16. Ellis de Grijs-Fennema schreef:

  Beste Ans en familie,

  Ik heb heel wat afgewandeld met de honden, zo leerden we elkaar kennen. Als Ans niet kon dan kwam ik Fokke tegen en dan maakten we samen ook altijd een praatje.

  Dat dit nu toch zo snel zou aflopen, is heel onverwacht.
  Ik wens jullie ook alle sterkte toe met dit enorme verlies.

  Ellis

 17. Nelly Van Doorn schreef:

  Fokke…..je hebt diepe indruk gemaakt! Wat een positiviteit, wat een vechtlust! Jij hebt me geleerd vooral kansen te zien en ervoor te zorgen dat het glas steeds halfvol is.
  Diep respect hoe jij je ziekte hebt gedragen. Vooral respect omdat jij de regie steeds hebt weten te voeren, tot het einde! Dat vond ik zo dapper….ik zal steeds een vriendin zijn voor Ans en haar met raad en daad bijstaan als ze daarom vraagt, ik zal me zeker niet opdringen. Het was een eer je gekend te hebben, rust maar uit, je hebt het verdiend.

 18. Joost Pach (Bwl. 16) schreef:

  Beste Ans en familie,
  Gecondoleerd met dit grote verlies.
  We herinneren ons Fokke als een enorme knokker tegen zijn ziektes en als een voorbeeld van wilskracht tegenover medische verwachtingen…. Het leek steeds beter te gaan en dan toch onverwacht dit droevige resultaat. Heel veel sterkte!
  Joost en Christy

 19. Julien Bourdon schreef:

  Gecondoleerd aan de familie en iedereen die hem lief heeft.

  Fokke was een gedreven coach die niet alleen oog had voor de sport basketbal, maar ook buiten de sport om altijd gezellig was met het team. Ik zal Fokke’s gedrevenheid en passie voor basketbal erg missen.

  Rust zacht Fokke,
  Julien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

.