Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Ilona Young-Harff

 15 juni 1948
 17 mei 2021

Rouwkaart dubbel

7 reacties op “Ilona Young-Harff”

 1. jo heemsbergen en louis schreef:

  Dag Ron en Derrick,Gecondoleerd met dit grote verlies.wij heriinneringen ilona als een eerlijk en oprechten vrouw. we hebben ze voor altijd in ons hart gesloten en we zullen ze zeker missen.we wensen jullie heel veel sterkte toe. .groeten van jopie en louis

 2. Wil KIers schreef:

  Beste Ron en Derrick ,Dit had ik niet verwacht.Wat verschrikkelijk. Een paar weken terug zagen we haar nog opgewekt,vrolijk door het winkelcentrum lopen. Wat zijn we geschrokken . we zullen haar heel erg missen, niet meer zwemmen. Ik was nog van plan met haar en Gemma te gaan eten, vanwege mijn verjaardag. dat alles gaat nu niet door. Wij wensen julli heel veel sterkte toe,jullie zullen haar heel erg gaan missen,wij ook. heel veel sterkte voor de komende tijd.. gr. Koert en Wil Kiers.

 3. Gemma van Rijn schreef:

  Beste Ron en Derrick,
  Onze complimenten voor de verzorging van het mooie afscheid van Ilona in zo’n korte tijd. Wij kenden elkaar al heel lang via het werk bij Lisidunahof en kwamen erachter dat we dicht bij elkaar woonden. We gingen elke week met zijn drieën zwemmen en daarin was Ilona erg consequent. Ze kwam ons altijd ophalen. Ook bezocht ze regelmatig mijn zanguitvoeringen. De verjaardag etentjes zullen we erg gaan missen. We hadden het samen met Wil altijd erg gezellig.
  Altijd attent en belangstelling in goede en minder
  fijne tijden ! Het gemis van Iona voor jou Ron en Derrick is enorm groot. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. Wim en Gemma van Rijn

 4. Trienke van kammen schreef:

  Wat verdrietig dat jullie je vrouw en moeder moeten missen. Heel veel sterkte hiermee. We hebben Ilona een beetje leren kennen via mijn zus Willy Kiers en ze heeft bij ons een hele lieve en betrokken indruk achter gelaten. Mijn zus zal haar zeker heel erg missen.

 5. Marlon Herder schreef:

  Beste Ron en Derrick,
  Toevallig hoorde ik vandaag dat Ilona is overleden. Ik schrok er van. Ik kwam haar met grote regelmaat tegen. Vaak in haar sportkleding en of boodschappen aan het doen met Ron. Ik heb haar leren kennen via mijn vader Herman Herder toen we samen jullie tuin deden. Altijd even belangstellend, vriendelijk en attent. Zelfs als ik bij de buurman de tuin aan het doen was vroeg ze of ik misschien koffie wilde. Wat zal ze gemist worden! Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe.
  Hartelijke groet, Marlon Herder

 6. Marjolein Akkermans schreef:

  Wat een schrik te horen dat ons yoga-maatje is overleden! Ik had sinds afgelopen januari geen les meer maar ik herinner me haar als een trouwe en zeer liefdevolle mede-leerling. Altijd aandacht voor wat we hadden gedaan. Heel veel sterkte ❤

 7. Titia de Graaf schreef:

  Ilona zat bij mij op yoga sinds ik begon met lesgeven in 2007. Eerst samen met haar twee vriendinnen. Zij was en bleef een heel trouwe en toegewijde cursiste, ook toen de lessen vanwege corona via Zoom gingen. We (de maandagochtend-yogagroep en ik) begrepen er niets van toen ze in mei niet meer kwam opdagen en onze mails, sms-jes en telefoontjes onbeantwoord bleven. Uiteindelijk hoorde ik van een buurman dat Ilona was overleden. Wat een schok. En wat een gemis voor haar dierbaren. Wij wensen jullie heel veel sterkte.
  Titia de Graaf en de yogagroep maandagochtend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

.