Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Valleilaan Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Valleilaan Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 43 recensies

Ilona Young-Harff

 15 juni 1948  17 mei 2021

Rouwkaart dubbel

4 reacties op “Ilona Young-Harff”

 1. jo heemsbergen en louis schreef:

  Dag Ron en Derrick,Gecondoleerd met dit grote verlies.wij heriinneringen ilona als een eerlijk en oprechten vrouw. we hebben ze voor altijd in ons hart gesloten en we zullen ze zeker missen.we wensen jullie heel veel sterkte toe. .groeten van jopie en louis

 2. Wil KIers schreef:

  Beste Ron en Derrick ,Dit had ik niet verwacht.Wat verschrikkelijk. Een paar weken terug zagen we haar nog opgewekt,vrolijk door het winkelcentrum lopen. Wat zijn we geschrokken . we zullen haar heel erg missen, niet meer zwemmen. Ik was nog van plan met haar en Gemma te gaan eten, vanwege mijn verjaardag. dat alles gaat nu niet door. Wij wensen julli heel veel sterkte toe,jullie zullen haar heel erg gaan missen,wij ook. heel veel sterkte voor de komende tijd.. gr. Koert en Wil Kiers.

 3. Gemma van Rijn schreef:

  Beste Ron en Derrick,
  Onze complimenten voor de verzorging van het mooie afscheid van Ilona in zo’n korte tijd. Wij kenden elkaar al heel lang via het werk bij Lisidunahof en kwamen erachter dat we dicht bij elkaar woonden. We gingen elke week met zijn drie├źn zwemmen en daarin was Ilona erg consequent. Ze kwam ons altijd ophalen. Ook bezocht ze regelmatig mijn zanguitvoeringen. De verjaardag etentjes zullen we erg gaan missen. We hadden het samen met Wil altijd erg gezellig.
  Altijd attent en belangstelling in goede en minder
  fijne tijden ! Het gemis van Iona voor jou Ron en Derrick is enorm groot. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. Wim en Gemma van Rijn

 4. Trienke van kammen schreef:

  Wat verdrietig dat jullie je vrouw en moeder moeten missen. Heel veel sterkte hiermee. We hebben Ilona een beetje leren kennen via mijn zus Willy Kiers en ze heeft bij ons een hele lieve en betrokken indruk achter gelaten. Mijn zus zal haar zeker heel erg missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.