Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Jan Roggenkamp

 25 augustus 1933
Jan Roggenkamp
 6 februari 2022

Rouwkaart Hr Roggenkamp

10 reacties op “Jan Roggenkamp”

 1. Ronald, Pauline, Jolijn en Joppe schreef:

  Lieve familie,

  Onze buurman konden wij uittekenen, bezig in zijn tuin. Ieder gevallen blaadje werd vakkundig verwijderd, iedere plant kreeg zijn aandacht. Altijd een zwaai, grote glimlach en een grap als wij een compliment gaven over zijn noeste arbeid als tuinman. En hij moest nog harder lachen als wij hem erop wezen dat een uur later de oprit weer vol zou liggen met blad. Nog redelijk recent bood hij al lachend aan om ons te helpen: de caravan moest worden verplaatst en hij zou dat wel even doen.

  De buurman was een man die vriendelijkheid en rust uitstraalde met een goed gevoel voor humor. Hoewel het de laatste jaren langzaamaan minder goed ging en hij in zijn eigen wereld terugtrok, waren deze kenmerken altijd aanwezig. Die humor was blijvend. Zelfs in een benarde situatie, op de grond, maakte hij een grap. Dat daarna een huiskamer vol stond met vrouwen, fysiotherapeute, huisarts, vrouw en buurvrouw, vond hij erg vermakelijk en de grappen werden alweer gemaakt.

  En zo herinneren wij onze buurman.

  Alle liefs en sterkte voor jullie allemaal.
  Ronald, Pauline, Jolijn en Joppe.

 2. Corrie van den Hengel schreef:

  Hierbij mijn condoleance bij het overlijden van jullie man, vader en opa. Het contact dat ik met hem heb gehad was al in de periode dat hij al warrig was. Met plezier kijk ik terug op de enige en gelijk ook laatste pedicure behandeling. Hopelijk ontmoet ik Els nog keer. Hartelijke groet en veel sterkte Corrie vd Hengel

 3. Wim vannHell schreef:

  Wel gecondoleerd met overlijden van uw man en jullie vader. Al het nodige toegewenst.
  Ik weet dat hij bij de gemeente werkte en mee gestalte gaf aan vele wijkuitbreidingen in Leusden.
  Mijn vrouw en ik hebben in 1980/ 1981 een juwelierszaak gehad in de Biezenkamp.
  En dan kwam hij altijd langslopen, met zijn tasje onder zijn arm, van huis naar zijn werk en weer terug. In mijn herinnering ook tussen de middag altijd.
  Nogmaals, heel veel sterkte gewenst met het verdriet en gemis.
  Wim van Gell.

 4. Renger Duinsbergen schreef:

  Toen ik in 1973 bij de gemeente Leusden kwam werken was Jan Roggenkamp, het was voor mij altijd meneer Roggenkamp, dé gemeentearchitect van Leusden. Een aimabele man, de vriendelijkheid zelve. Hij is in mijn ogen altijd meneer Roggenkamp, de gemeentearchitect, gebleven tot ergens in 1998, toen hij stopte met werken.
  Meneer Roggenkamp, bedankt voor alle fijne en goeie raadgevingen en voor de samenwerking.

 5. Marijke Voskeuil schreef:

  beste mevrouw Roggenkamp, Marion en Frank, schoonfamilie en kleinkinderen.

  Via Annette kreeg ik het bericht dat Jan is overleden, dat zal een groot gemis zijn. Op 11 februari hebben jullie definitief afscheid van hem genomen, dat is de dag dat wij herdachten dat mijn moeder een jaar geleden is overleden.
  Ik heb veel dierbare herinneringen aan de tijd dat jullie nog op de Lijsterbeslaan woonden. Ik wens jullie veel sterkte toe en steun aan elkaar
  Warme groet
  Marijke Voskeuil

 6. Velthuijsen schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van Jan.
  Wat uit het oog verloren sinds jullie verhuizing vanuit de Lijsterbeslaan, maar niet vergeten.
  Sterkte.
  Anna-Marie Velthuijsen

 7. Anna-Marie Velthuijsen schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van Jan.
  Wat uit het oog verloren sinds jullie verhuizing vanuit de Lijsterbeslaan, maar niet vergeten.
  Sterkte.
  Anna-Marie Velthuijsen

 8. Joost de Jongh schreef:

  Het was 16 oktober 1987 dat ik Jan Roggenkamp echt leerde kennen. De dag ervoor was ik gekozen als wethouder voor ruimtelijke ordening, openbare ruimte, economische zaken en verkeer. Wat een bijzondere man! Iemand met ongelooflijk veel kennis van zijn vakgebied, ruimtelijke ordening en openbare ruimte. Wat hij daar niet van wist is onbelangrijk om te weten. Hij was de vleesgeworden integriteit en de beste bestuurlijk adviseur die je je als wethouder kunt wensen. Wat hebben wij in de drie raadsperioden samen hebben beleefd blijft voor altijd in mijn geheugen gegrift. Hij was creatief en daarnaast loyaal tot op het bot! Door mijn huidige adviespraktijk kom ik nog steeds veel ambtenaren tegen maar iemand van de kwaliteit als Jan? Zelden! Wat denk ik vaak ‘zat Jan Roggekamp maar aan de andere kant van de tafel. Dit soort mensen worden er niet meer gemaakt’. Altijd het gemeentelijk belang in de gaten houdend en daarbij oplossingsgericht. De gemeente/gemeenschap Leusden is hem veel dank verschuldigd! Jan, rust zacht! Joost de Jongh

 9. Riet van der Borg - Greefhorst schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van uw man, vader en opa Jan Roggenkamp.
  In de jaren dat hij bij de gemeente Leusden werkte waren wij collega’s. Voor mij was hij altijd meneer Roggenkamp. In 1979 kwam ik bij de gemeente werken. Toen was het normaal dat de oudere collega’s niet bij de voornaam werden aangesproken en al helemaal niet in het bijzijn van burgers. Als dat er eenmaal inzit is het moeilijk af te leren. Dat is dan ook niet gelukt. Hij was vakkundig en erg betrokken, een fijne collega. We hadden het ook wel eens over zijn vader die nog op hoge leeftijd zijn wandeling door Leusden maakte en daarbij soms verzeild raakte bij mijn ouders aan de Hamersveldseweg. Dat wandelen had hij dus van geen vreemde.
  Veel sterkte gewenst.

 10. Janine Visser-Brouwer schreef:

  Lieve familie, voor ons, mevrouw Roggenkamp, Marion en Frank,
  Heel veel sterkte met het verlies van uw man en jullie vader .. wij woonden in de Lijsterbeslaan op nummer 4 en ik herinner me vooral de zachtheid van meneer Roggenkamp, altijd vriendelijk waar hij ook mee bezig was .. respect!
  Nogmaals heel veel sterkte, ook namens mijn zus Pepita .. onze ouders zijn inmiddels ook overleden, onze moeder in september 2013 en onze vader in februari 2017 .. de Lijsterbeslaan heeft inmiddels afscheid genomen van de oude garde .. maar in onze herinneringen leven ze voort .. ook meneer Roggenkamp!
  Janine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.