Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 8.9 op basis van 73 recensies

Rob van Asten

 26 november 1949
Condoleance Register
 6 maart 2021

Valleilaan Condoleance Register

22 reacties op “Rob van Asten”

 1. Marc van Asten schreef:

  Wat een verdrietig bericht van neef Rob waarmee ik de passie voor de peugeot oldtimers deelde!
  Zijn enthousiasme hiervoor was ongekend!
  Alles sterkte toegewenst voor Tjitske en mijn lieve neven en nichten.
  Neef Marc

 2. Ben en Jenny (Arielclub) schreef:

  Gecondoleerd met het overlijden van Rob. Onze grote Ariel inspirator! We zullen zijn enthousiasme missen op beurzen en rally’s.
  Sterkte in deze al moeilijke tijd.

  Ben en Jenny (Arielclub)

 3. Nico(le) Konijn-van Asten schreef:

  Wij condoleren jullie allen en Tjitske van harte met deze verdrietige gebeurtenis.
  Maandagochtend zullen we zijn afscheid online volgen en in gedachten bij jullie zijn.
  Liefs, Nicole en Nico

 4. Vincent van Ginneke schreef:

  Beste familie en vrienden van Rob,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Rob.
  Rob was een zeer gedreven man. Vaak stond hij op motorbeurzen met de club stand en wist in een paar jaar tijd met zijn aanstekelijk enthousiasme veel mensen lid te maken van onze club. Ook het regelen van een jaarrally en het schrijven van artikelen, Rob deed het graag en met overgave. Bedankt Rob, vaarwel.

  Vincent van Ginneke, NAC & AOMCC

 5. Enne en rein van asten schreef:

  Wij willen de familie van harte condoleren met het verlies van jullie lieve broer en neef. Een kleine herinnering aan Rob koesteren wij in onze trouwalbum. Hij heeft ons in 1975 met veel plezier naar gemeentehuis en kerk in Beek en Donk vervoerd in een oude citroen stadion avant., Deze foto is nu extra dierbaar. Lieve groet en veel sterkte. Rein en Enne van Asten van Mechelen

 6. Liesbeth Meijer schreef:

  Lieve familie van Rob en lieve Tjitske,

  Emile en ik kenden Rob als steun en toeverlaat van Tjitske en als een warm en goed mens. Wij zijn hem heel erkentelijk voor wat hij voor Tjitske heeft betekend. Vele vakanties en uitstapjes hebben zij gedeeld. Zeker nadat mijn broer Jan Evert, partner van Tjitske, overleed, was dit van essentiële betekenis voor Tjitske. Het was een fijne vriendschap, waarvoor wij hem altijd dankbaar zullen blijven.

 7. Michael van Asten schreef:

  Beste neef en vriend Rob,
  Wat een avonturen hebben we in al die jaren beleefd! Altijd stond je klaar. Voor immer in onze harten.
  Onze hartelijke condoleance en heel veel sterkte voor Tjitske en onze neven en nichten met hun families, Lieve groet, Til, Mick en familie

 8. Frank Fentener van Vlissingen schreef:

  Lieve Familie,
  Al vele jaren (sinds midden jaren ’80) zijn wij via mijn broer Pieter in de Familie van Asten – Lips. Op heuglijke dagen zijn en waren wij bij elkaar, denk aan bruiloftsfeesten, doop- en communiefeesten, verjaardagen etc. Rob was daar uiteraard ook bij. Vaak samen met tweelingzus Lisette. Hij was altijd geïnteresseerd en met een blij gemoed aanwezig. Ik herken nu inderdaad weer zijn enorme passie voor oldtimers.

  Enorm veel sterkte toegewenst in deze dagen.
  In goede herinnering aan hem.
  Vaarwel Rob.

  Frank en Bart Brands.

 9. Monique en Rob Beijersbergen schreef:

  Lieve Tjitske en familie van Asten,

  Gecondoleerd met dit plotselinge verlies van Rob. Wij hebben Rob leren kennen als broer van Cécile en hem ontmoet op de feesten en partijen rondom haar gezin.
  Heel veel sterkte om dit verlies te accepteren en een plekje te geven. Veel liefs, Rob en Monique Beijersbergen

 10. Yvonne en Rob schreef:

  Rob is 24 jaar onze buurman geweest. Het was een grote schok voor ons wat er vorige week allemaal gebeurde. Wij wensen zijn familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

  Rob en Yvonne
  van nr. 17

 11. Beatrice Heijnen- van Asten schreef:

  Lieve Tjitske, neven en nichten,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Rob. Ik heb de uitvaart gezien via de livestream. Prachtige dierbare herinneringen werden gedeeld. Waar neef Rob was, was er reuring. Hij was een mensen mens, een kleurrijk persoon vol kleurrijke verhalen. Hij straalde warmte en gezelligheid uit. Verdrietig dat zijn leven zo jong al voltooid was, maar zoals de pakkende tekst op de rouw kaart aangaf, het gaat niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Zijn leven was zeer de moeite waard en laat mooie dierbare herinneringen achter.
  Veel liefs en sterkte toegewenst van Karel en Beatrice

 12. Beatrice Heijnen-van Asten schreef:

  Lieve Tjitske, neven en nichten,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Rob. Ik heb de uitvaart gezien via de livestream. Prachtige dierbare herinneringen werden gedeeld. Waar neef Rob was, was er reuring. Hij was een mensen mens, een kleurrijk persoon vol kleurrijke verhalen. Hij straalde warmte en gezelligheid uit. Verdrietig dat zijn leven zo jong al voltooid was, maar zoals de pakkende tekst op de rouw kaart aangaf, het gaat niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Zijn leven was zeer de moeite waard en laat mooie dierbare herinneringen achter.
  Veel liefs en sterkte toegewenst van Karel en Beatrice

 13. Marja en Michiel schreef:

  Beste familie en vrienden,
  we willen jullie condoleren met het verlies van Rob. We waren geschokt over het nieuws. Rob was altijd in voor een praatje, had zin in het leven. Hij was ook eigenzinnig, zeker.
  Toen wij eind vorig jaar met het hele gezin in quarantaine moesten vanwege onze zoon die corona had, lag er meteen een lief kaartje bij ons in de bus. Ook dat was Rob. We hopen dat hij nu rust heeft en verlost is van de pijn. We wensen jullie veel sterkte met dit verlies.

  Michiel en Marja
  nr 19

 14. Marlene Sips schreef:

  Mooi mens

  Rob en ik kenden elkaar van voor de oprichting van de Zweedse Klassieker Club, zo rond 2008. We hadden allebei zo een prachtige, Zweedse houten klassieke motorboot en waren verbaasd dat er geen verenigingsleven voor die boten in Nederland was. Dat kon niet! Daar moest verandering in komen!
  Bevlogen als we waren, sloten we een pact en hebben samen met tomeloze inzet (en héél veel vrije tijd én eigen geld), de ZKC van vijf naar 150 leden gebracht. Rob was voorzitter, ik secretaris en Frans Smeink penningmeester. We namen deel aan de beurs Boot Holland en daagden elkaar uit wie de meeste nieuwe leden kon binnenhalen. Dat heerlijke giegellachje van hem!!!
  We motiveerden elkaar en anderen om vaartochten, evenementen, workshops te organiseren. We maakten een website, jaarlijkse kalender, flyers, stickers, vlaggetjes… we pakten het GROOTS aan. In het kader van ‘als we het doen, doen we het goed!’. Altijd kon ik op zijn steun vertrouwen. Elk jaar belegden we een ledenvergadering-nieuwjaarsborrel waarin hij ludiek het jaaroverzicht verzorgde en ik een ‘leer-je-mede-boot-eigenaren-kennen’ quiz, waarbij we samen ‘de gulden verfkrabber’, ‘het gulden plamuurmes’ en ‘de gouden stootwil’ uitreikten – tja, een houten boot betekent immers liefde en smart tegelijkertijd. Wat hebben we een plezier gehad. Wij wilden een vereniging waar gezelligheid voorop stond, we waren er trots op.
  Toen de club echt groot werd, droegen we onze taken over aan een volgende generatie en groter bestuur. Alle jaren daarna, ook na verkoop van ieders boot, hielden we contact. Elk jaar lag er een kerstkaart en een verjaardagskaart in de brievenbus met een hartverwarmende boodschap van Rob. Regelmatig bellen. We gingen samen naar klassieker beurzen.

  Enkele dagen voor het overlijden van Rob, sprak ik hem aan de telefoon. Rob benoemde de dankbaarheid en tevredenheid over zijn leven. Maar ook dat dat in schril contrast stond met zijn recente dagelijkse werkelijkheid.

  Het liefst willen wij de dood rechtvaardig en menswaardig. Willen we op zijn minst afscheid kunnen nemen en onze dankbaarheid kunnen tonen. Maar ik put troost uit dat telefoongesprek, dat Rob zich absoluut door ons allemaal geliefd heeft gevoeld en hij veel moois en innige vriendschappen in het leven heeft mogen meemaken. Dat wilde ik hier delen.

  Ik ken Rob als recht door zee, begaan, trouw, gul en rechtschapen mooi mens.
  We hebben veel gelachen; ik ben blij hem gekend te hebben en zal hem zeer missen.

  Veel sterkte voor Tjitske, familie en lieve vrienden.

  Lieve groet, Marlène Sips

 15. Lida schreef:

  Lieve rob
  Wat zal jij gemist worden in de maatschappij
  Rust zacht
  We zullen je missen

  Groetjes lida

 16. Vera jonker schreef:

  Sterkte allen.
  Uit het oog maar niet uit het hart, forever in my heart❤

  Het gaat je goed daarboven❤

 17. Carla Renooij schreef:

  Ik ken Rob als vrijwilliger van Lisidunahof in Leusden. Elke vrijdag gingen wij zwemmen met enkele bewoners van Lisidunahof. Omdat we naar het zwembad gingen in Amersfoort hadden we vrijwilligers nodig om de mensen naar en van het zwembad te brengen met de ( aangepaste) busjes. Rob heeft ,samen met een klein groepje andere mannen, veel jaren voor ons klaar gestaan. Er werd een rooster gemaakt welke vrijdag de chauffeurs ingedeeld stonden. De chauffeurs konden ook onderling ruilen als ze een keer verhinderd waren. Dit liep altijd heel perfect. De taken van de chauffeur was: 2 busjes klaarzetten bij de ingang, samen naar het zwembad rijden, dan ging de chauffeur weer terug naar Lisidunahof om de 2e groep op te halen, weer naar het zwembad rijden. Deze 2e groep werd naar binnen begeleid en de eerste groep had dan al gezwommen en die werd dan weer terug gereden naar Lisidunahof. Daarna kwam de chauffeur weer terug om de 2e groep weer op te halen. Ook hielpen ze dan nog even in het zwembad om alle materialen op te ruimen. Dit geheel nam de hele ochtend in beslag. Weer terug gingen we nog evalueren of er problemen waren tijdens het vervoer.Wij zijn erg trots op deze vrijwilligers want zonder hen kunnen we niet zo’n intensieve activiteit organiseren. En vooral deze chauffeurs die zo trouw waren en zoveel liefde en geduld hadden met de bewoners. Rob heeft deze taak veel jaren gedaan.
  Ik was in vaste dienst als beweegcoach in Lisidunahof en ik wil Rob namens alle bewoners en natuurlijk mezelf heel hartelijk bedanken voor alle jaren trouwe dienst.

 18. Rina en Henk Paehlig schreef:

  Rob ik schrok van het bericht dat ik in de krant las. Het laatste jaar heb ik je ook helemaal niet meer gezien. Rust zacht. Familie gecondoleerd met het verlies zeker zijn tweeling zuster. Heel veel sterkte.

 19. Peter en Yvonne Boender schreef:

  Beste familie en vrienden,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Rob. In 1988 zijn wij in Leusden komen wonen en werd Rob onze overbuurman. In 1989 vlogen er voor het eerst weer duiven rond ons huis en werd Peter al snel aangesproken door Rob. In zijn jeugd had hij ook duiven gehad en hij was meteen weer enthousiast. Het enthousiasme dat kenmerkend voor hem was en dat voor iedereen herkenbaar zal zijn. Rob heeft nadien de duivensport ook weer opgepakt en de nodige jaren beoefend. Het contact is sindsdien altijd gebleven.
  We kenden Rob als een soms eigenzinnig, maar vooral warm en sociaal mens. We zullen hem missen.
  Wij wensen jullie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
  Peter en Yvonne Boender

 20. Mario, Yvonne, Eliza en Julia schreef:

  Beste familie en vrienden,
  Gecondoleerd met het overlijden van Rob. Eind 2007 zijn wij naast hem komen wonen op de Beverhoeve. We maakten geregeld een praatje met elkaar en zijn een paar keer mee wezen varen op zijn Zweedse klassieker. Dat waren leuke dagen met een gezellig etentje na afloop.
  Hij toonde altijd interesse en we zullen zijn betrokkenheid erg missen.
  De laatste weken zagen we hem fysiek snel achteruit gaan en had hij het erover dat hij veel pijn had en nauwelijks sliep. We leefden met hem mee.
  Wij zijn blij Rob gekend te hebben en als buurman te hebben gehad. We houden mooie herinneringen aan hem over.
  Rob, rust zacht. Veel sterkte voor familie en vrienden.
  Mario, Yvonne, Eliza en Julia

 21. Brenda Koet schreef:

  Lieve Rob,
  We hebben prachtige jaren beleefd met Bandit en Boris. En later Binky. Iedere donderdag naar het bos. Bedankt voor de mooie en fijne gesprekken die we hadden. Je was onze huisvriend en deelde lief en leed. Dat kunnen we nu niet meer voor jou doen. Rust zacht lieve Rob…….. ik zal nog vaak aan je denken!

 22. Menko schreef:

  Beste familie en vrienden van Rob,
  wij kenden Rob via de duivensport. We bewaren goede herinneringen aan hem. Zijn enthousiasme, typische en positieve manier van doen zal ons altijd bij blijven. Dat hij mag rusten in vrede.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: voordat de reactie wordt geplaatst, wordt deze eerst gecontroleerd.

The maximum upload file size: 10 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here