Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Geschiedenis Valleilaan Uitvaartzorg

De naam Valleilaan Uitvaartzorg is al lang een vertrouwde naam in onze regio. Op deze pagina nemen wij u graag mee in de geschiedenis van onze uitvaartzorg.

Valleilaan Uitvaartzorg

De Valleilaan Uitvaartzorg in Leusden is al sinds 1972 actief in Leusden en omstreken. De naam veranderde tussentijds maar sinds 2015 wordt de vestiging vertegenwoordigd door  uitvaartverzorgster Reina Loots die overigens ook in Leusden woonachtig is. Eerst onder de naam NUMA,  maar Reina is  steeds meer ons “gezicht” van de Valleilaan en heeft  het uitvaartcentrum een persoonlijk karakter gegeven.

NUMA Uitvaartzorg

Tussen 2004 en 2019 werden nog vele andere uitvaartondernemingen overgenomen. Zo had NUMA Uitvaartzorg eind 2019 negen vestigingen verspreid over het hele land. Deze vestigingen waren gevestigd in Groningen (Uitvaartzorg Boerhaave), Brummen (Brummense Uitvaartzorg), Leusden (Uitvaartzorg Valleilaan), Gorinchem/Rotterdam/Woudrichem (De Groot Uitvaartzorg en Uvam), Geldermalsen/Buren (De Laatste Eer en Riepma Slotboom), Rossum (van Bruchem Uitvaartzorg en Zaltbommel (Klijmij Uitvaartverzorging).

Funus Uitvaartzorg B.V.

Bij NUMA Uitvaartverzorging was er geen opvolger, in 2019 werd NUMA daarom verkocht aan een nieuwe onderneming: Funus Uitvaartzorg B.V.  Naast alle vestigingen van NUMA, heeft deze nieuwe onderneming in het najaar van 2019 een extra uitvaartonderneming in Baarn, Afscheidshuis De Maatkamphof en in Soest overgenomen (van Haren Uitvaartzorg). De naam Van Haren werd in 2020 gewijzigd in Uitvaartzorg Koningshof  Uitvaartzorg.

Sinds september 2020 is Funus Uitvaartzorg B.V. in handen van directeur  Hans de Kluijver. Naast de uitvaartorganisatie heeft Funus Uitvaartzorg B.V. ook de beschikking over een crematorium in Almere. Deze is medio 2019 geopend onder de naam ‘Cremaere’. Hoewel deze ondernemingen in principe los van elkaar staan is er uiteraard een duidelijke binding. Zeer waarschijnlijk zal er medio 2022 een tweede crematorium te Gorinchem aan deze lijst toegevoegd worden.

GeschiedenisAl met al zijn er dus veel verschillende eigenaren in het spel geweest. Hoewel de laatste overgang gepaard gaat met een nieuw logo en imago, zijn onze waarden en normen uiteraard niet veranderd. Onze dienstverlening zal op hetzelfde niveau blijven als u altijd van ons gewend was, met uw wensen op nummer één.