Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Corona maatregelen

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 45 recensies
Recensies Valleilaan Uitvaartzorg

Laatste Wensen

Heeft u al ideeën over de vormgeving van uw eigen uitvaart? Dan is het belangrijk deze goed te documenteren voor uw nabestaanden. Op deze pagina helpen wij u bij het vastleggen van uw laatste wensen.

Uw laatste wensen documenteren

U heeft vast al wel eens nagedacht over uw voorkeuren wat betreft uw eigen uitvaart. Zo weten mensen vaak al of ze begraven of gecremeerd willen worden. Misschien weet u zelfs al een locatie voor uw uitvaart. Helaas blijkt vaak dat deze zogenoemde laatste wensen niet met nabestaanden besproken worden. Het gesprek over wat u wilt na uw dood is natuurlijk erg emotioneel en heftig, waardoor in de praktijk blijkt dat dit gesprek nooit (volledig) plaatsvindt. Soms resulteert dit zich in nabestaanden die niet weten wat de overledene had gewild, een onprettige en stressvolle situatie. Natuurlijk kan dit allemaal voorkomen worden door uw laatste wensen goed en duidelijk te documenteren. Bij Valleilaan Uitvaartzorg kunnen wij u hierbij helpen.

Wilsbeschikking

U kunt uw wensen voor de uitvaart vastleggen in een wilsbeschikking. Door dit te doen geeft u uw nabestaanden een steun in de rug bij het organiseren van uw uitvaart. U kunt een wilsbeschikking indien gewenst zelf in alle rust thuis invullen. Uiteraard is het ook mogelijk deze in te vullen in een gesprek met een van onze medewerkers, die met u alle mogelijkheden kan doorspreken op uw tempo. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

Contact

Heeft u vragen over het invullen van uw wilsbeschikking? Of wilt u deze samen met ons invullen? Neemt u dan contact met ons op via de contactgegevens onder aan deze pagina of op onze contactpagina. U kunt verder contact met ons opnemen via het contactformulier dat wederom onder aan deze pagina te vinden is.