Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Stille Crematie

Wij van Valleilaan uitvaartzorg helpen u enorm graag verder met het verzorgen van een uitvaart die aan alle persoonlijke wensen van u en uw naasten voldoet. Hierbij is het bovendien wel belangrijk om te weten of u een crematie of een begrafenis wil laten verzorgen. Op deze pagina zult u lezen over een optie van een uitvaart bij ons, namelijk de stille crematie.

Bekijk/download brochure

Wat is een stille crematie van Valleilaan Uitvaartzorg?

Een stille crematie houdt in dat het crematorium alleen maar wordt gebruikt voor het cremeren van het lichaam zelf. Naast het cremeren van het lichaam wordt er verder niets georganiseerd of verzorgd in het crematorium. Dit kan dan op een locatie zijn naar uw eigen keuze. Samen met u gaan we uw wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie over het kiezen van een uitvaart locatie wanneer wij een uitvaart voor u gaan verzorgen kunt u deze pagina bekijken.

Waarom een stille crematie?

Een stille crematie heeft vrijwel alleen maar voordelen. U kunt dus zelf kiezen waar u wilt dat de uitvaart verzorgd wordt. Dit kan op een locatie zijn waar u een emotionele waarde bij heeft en wat de uitvaart en veel fijner gevoel geeft. Dit maakt de uitvaart ook een veel mooiere en fijnere ervaring om te ervaren en om later op terug te kijken. Daarnaast bent u in de meeste gevallen goedkoper uit wanneer u een locatie buiten het crematorium om kiest. Ook hoeft u niet rekening te houden met de planning van het crematorium.

Contact met Valleilaan Uitvaartzorg

Heeft u vragen over een stille crematie of over het kiezen van een uitvaart locatie? Dan helpen wij u enorm graag verder. U vindt al onze contactgegevens op de contact pagina. Ook onderaan de pagina kunt u de contactgegevens vinden. Wij horen graag van u.

Contact
.