Stille Crematie

Bel ons en we helpen u meteen.

Wij van Valleilaan uitvaartzorg helpen u enorm graag verder met het verzorgen van een uitvaart die aan alle persoonlijke wensen van u en uw naasten voldoet. Hierbij is het bovendien wel belangrijk om te weten of u een crematie of een begrafenis wil laten verzorgen. Op deze pagina zult u lezen over een optie van een uitvaart bij ons, namelijk de stille crematie.

Bekijk/download brochure

Wat is een stille crematie van Valleilaan Uitvaartzorg?bloemen

 

Een stille crematie houdt in dat het crematorium alleen maar wordt gebruikt voor het cremeren van het lichaam zelf. Naast het cremeren van het lichaam wordt er verder niets georganiseerd of verzorgd in het crematorium. Dit kan dan op een locatie zijn naar uw eigen keuze. Samen met u gaan we uw wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie over het kiezen van een uitvaart locatie wanneer wij een uitvaart voor u gaan verzorgen kunt u deze pagina bekijken.

 

ZaltbommelWaarom een stille crematie?

 

Een stille crematie heeft vrijwel alleen maar voordelen. U kunt dus zelf kiezen waar u wilt dat de uitvaart in Leusden verzorgd wordt. Dit kan op een locatie zijn waar u een emotionele waarde bij heeft en wat de uitvaart en veel fijner gevoel geeft. Dit maakt de uitvaart ook een veel mooiere en fijnere ervaring om te ervaren en om later op terug te kijken. Daarnaast bent u in de meeste gevallen goedkoper uit wanneer u een locatie buiten het crematorium om kiest. Ook hoeft u niet rekening te houden met de planning van het crematorium.

 

Contact met Valleilaan Uitvaartzorg

 

Heeft u vragen over een stille crematie of over het kiezen van een uitvaart locatie? Dan helpen wij u enorm graag verder. U vindt al onze contactgegevens op de contact pagina. Ook onderaan de pagina kunt u de contactgegevens vinden. Wij horen graag van u.

 

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Valleilaan Uitvaartzorg Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.