Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Valleilaan Uitvaartverzorging heeft een nieuwe naam: Valleilaan Uitvaartzorg!

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 8.9 op basis van 36 recensies

Reina Loots

Mijn naam is Reina Loots en ik woon in Leusden.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de uitvaart, daarnaast heb ik de Vakopleiding Uitvaartverzorging gedaan en de opleiding Piëteitsvolle overledeneverzorging. Inmiddels dan ook heel veel ervaringen opgedaan.

In de Valleilaan kom ik helemaal tot mijn recht, hier heb ik de mogelijkheden om nog meer gehoor en aandacht te geven aan de wensen van families en nabestaanden. Daarbij heb ik ook de vrijheid om het uitvaartcentrum open te stellen voor kinderen (scholen) en jongvolwassenen die vanuit school hier een dagje komen “snuffelen”. Op mijn manier probeer ik het taboe rond de dood bespreekbaar te maken, dat de dood bij het leven hoort, net als een lach en als een traan. Dat de dood niet “eng” is. Wel verdrietig, we willen immers niemand verliezen waar we van houden!

Ik vind het fijn om nog steeds te mogen zorgen, verzorgen en ontzorgen.

Het is telkens weer een eer om nabestaanden te ondersteunen en te begeleiden zodat we samen een mooie en persoonlijke uitvaart mogen realiseren.

Ik heb van dichtbij ervaren hoe echte betrokkenheid en professionaliteit het verschil maken tussen een uitvaart en een uitvaart die een ‘levende’ herinnering achterlaat.

Immers, voor mijn gevoel kies je niet voor een uitvaart, wel voor een persoonlijk afscheid!

Trots ben ik op ”mijn uitvaartcentrum” en nog meer op mijn collega’s Peter Chrispijn en Fred Koster, die mij dag en nacht bijstaan met hun betrokkenheid, flexibiliteit, passie en eigen professionaliteit.

Terug naar home