Uw uitvaart inschrijven

Bel ons en we helpen u meteen.

Graag organiseren wij een persoonlijk en uniek afscheid voor u of uw dierbare. Dat begint bij het zorgvuldig en correct uitvoeren van de laatste wensen. Het is daarom belangrijk dat deze wensen goed gedocumenteerd zijn.

Een persoonlijke uitvaart

Veel mensen willen een uitvaart die past bij de persoonlijke herinneringen van de overledene. Ook de laatste wensen zijn ergbloemen belangrijk in het organiseren van een gepast afscheid. Wij streven ernaar om samen met u de uitvaart neer te zetten die u voor ogen heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat u bij ons altijd dezelfde uitvaartverzorger als aanspreekpunt heeft. Deze zal altijd op de hoogte zijn van uw wensen en gevoelens ten opzichte van de overledene. Op deze manier zult u zich nooit hoeven te herhalen en worden communicatiefouten voorkomen. Van een klein en bescheiden afscheid tot een uitgebreide uitvaart, wij helpen u van begin tot eind.   

Wensen vastleggen

Het is voor nabestaanden erg lastig en stressvol als blijkt dat de laatste wensen van een overleden dierbare niet goed gedocumenteerd zijn. Stel dit daarom niet uit. Wij helpen u door u een wilsbeschikking aan te bieden. Deze kunt u zelf thuis invullen, maar u bent ook van harte welkom om deze samen met een van onze medewerkers in te vullen. Meer informatie over het documenteren van uw laatste wensen vindt u op onze pagina ‘Wilsbeschikking’.

Inschrijven

Bij Valleilaan uitvaartzorg bieden wij u de mogelijkheid om u in te laten schrijven in het Uitvaartregister. Dit is voor iedereen gratis. Indien u zich laat inschrijven in het uitvaartregister van Valleilaan Uitvaartzorg ontvangt u € 250,- korting op uw toekomstige uitvaartnota.

Een inschrijving in het uitvaartregister brengt vele voordelen met zich mee:

  • U wensen zijn bekend bij ons en verlicht zo de last voor uw nabestaanden
  • Wij helpen u met de mogelijkheden en het vastleggen van uw wensen in een wilsbeschikking
  • Wij informeren u vooraf over uw (mogelijke) uitvaartverzekering en de daarbij behorende dekkingsgraad
  • Inschrijving is gratis
  • U ontvangt ter zijner tijd een korting van € 250,- op uw toekomstige uitvaartkosten

Kortom, een inschrijving in het uitvaartregister geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Valleilaan Uitvaartzorg Team
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen. Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.