Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 61 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uw Uitvaart laten registreren

Het is voor ons belangrijk om een persoonlijk en uniek afscheid van uw dierbare te organiseren. Bij ons van Valleilaan Uitvaartzorg begint dit bij het correct uitvoeren van de laatste wensen. Het is daarom belangrijk dat deze goed gedocumenteerd zijn.

Uw uitvaartEen persoonlijke uitvaart

Veel mensen willen een uitvaart die past bij de persoonlijke herinneringen van de overledene. Ook de laatste wensen zijn natuurlijk erg belangrijk in het organiseren van een gepast afscheid. Wij streven ernaar om samen met u de uitvaart neer te zetten die u voor ogen heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat u bij ons altijd dezelfde uitvaartverzorger als aanspreekpunt heeft. Deze zal altijd op de hoogte zijn van uw wensen en gevoelens ten opzichte van de overledene. Op deze manier zult u zich nooit hoeven te herhalen en worden communicatiefouten voorkomen. Van een klein en bescheiden afscheid tot een uitgebreide uitvaart, wij helpen u van begin tot eind.   

Wensen vastleggen

Het is voor nabestaanden erg lastig en stressvol als blijkt dat de laatste wensen van een overleden dierbare niet goed gedocumenteerd zijn. Stel dit daarom niet uit. Wij helpen u door u een wilsbeschikking aan te bieden. Deze kunt u zelf thuis invullen, maar u bent ook van harte welkom om deze samen met een van onze medewerkers in te vullen. Meer informatie over het documenteren van uw laatste wensen vindt u op onze pagina ‘Laatste Wensen Doorgeven’. Deze is te vinden onder het kopje ‘Mogelijkheden’ of via deze link.

Registreren

Bij Valleilaan uitvaartzorg bieden wij u de mogelijkheid om u in te laten schrijven in het Uitvaartregister. Voor kinderen t/m 18 jaar is dit gratis. Voor volwassenen kost deze inschrijving eenmalig € 10,-. Deze € 10 inschrijfkosten wordt samen met een extra € 200 van uw totale uitvaartnota afgeschreven als u ons kiest om uw toekomstige uitvaart te verzorgen.

Andere voordelen van een inschrijving zijn onder andere:

Kortom, een registratie in het uitvaartregister geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.


    Neemt u hiervoor vooral contact op!