Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

033 4944 844

 Wij scoren een 9 op basis van 59 recensies

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

033 4944 844  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Amersfoort

Uitvaart Amersfoort verzorgd door Valleilaan Uitvaartzorg

Uitvaart AmersfoortEr staat u een zware periode tegemoet wanneer uw dierbare recentelijk is overleden. Het is echter van enorm belang om een ervaren uitvaartonderneming te kiezen, die een waardig afscheid voor uw dierbare kan realiseren. Wij van Valleilaan Uitvaartzorg helpen u enorm graag verder met het verzorgen van een waardige uitvaart voor uw overleden geliefde in Amersfoort.

Valleilaan Uitvaartzorg heeft een hecht team, die over de jaren veel ervaring heeft opgebouwd. Daarom kunnen wij u goed begeleiden bij het organiseren van de uitvaart van uw dierbare. Ons team staat dag en nacht voor u klaar, en wij luisteren altijd aandachtig naar uw vragen en uw wensen. Wanneer u voor het eerst ons contacteert om een uitvaart in Amersfoort te laten verzorgen, dan zult u een vaste uitvaartleider toegewezen krijgen. De uitvaartleider wordt uw vaste aanspreekpunt voor de uitvaart van uw dierbare. Meer over onze uitvaartzorg leest u hieronder verder.

Laat een prachtig en waardig afscheid verzorgen door Valleilaan Uitvaartzorg

Wij hebben een breed team, waarin iedereen zijn of haar rol optimaal invult om altijd voor u klaar te kunnen staan. Omdat wij als geen ander weten hoe moeilijk de periode van het overlijden van een dierbare is, streven wij ernaar om u zo goed mogelijk te begeleiden. Ons team gaat ervoor zorgen dat alle zorgen uit uw handen genomen worden. Dus niet alleen de uitvaart zelf, maar alles wat komt kijken bij het overlijden van uw geliefde.

U kunt voor de uitvaart van uw geliefde alles invullen naar uw eigen wensen. Welk soort uitvaart, de decoratie, de locatie, het rouwvervoer; alles wordt verzorgd naar uw wens. Wij verzorgen naar uw wens een begrafenis of een crematie in Amersfoort. Wij leggen u meerdere mogelijkheden en opties voor waaruit u kunt kiezen en inspiratie uit kunt halen voor het afscheid.

U kunt ons altijd contacteren via de contact pagina of via onze Facebook pagina.